Szombathelyi Swietelsky-Haladás


A Haladás nagykövete


2017.11.10. 21:15
Pum András

A Barcelonában élő Büki Péter és felesége, Erika, áldozatos tevékenységét ismerte el klubunk.

A barcelonai Futballárium étterem szombathelyi származású tulajdonosa, Büki Péter, és felesége, Büki Erika 2013 óta él Spanyolországban. Büki Péter - Pumesz - azt megelőzően a Dogs Elite nevű szurkolói csoport oszlopos tagja volt, és noha immáron ötödik éve él külföldön, szíve a Haliért dobog.

Pumesz hétfőn érkezett Szombathelyre, a szerdai stadionavatóra miatt repült haza. A meccs délutánján Tóth Miklós, a Haladás ügyvezető az Illés Akadémián igazgatója az esti nyitómérkőzésre egy tiszeletjegyet nyújtott ám számára. De a java még csak ezután, a Hali-Osijek meccs szünetében jött.  A klub nevében Tóth Miklós Beke Erikának és Büki Péternek a Szombathelyi Haladás nagykövete címet ajándékozta. Elismerve ezzel az általuk vezetett Futballárium tevékenységét, amellyel magyar és a szombathelyi labdarúgást népszerűsítik. 

Nem lövünk mellé ha azt mondjuk: biztosan méltó, kiemelt helyre kerül a díszoklevél a Futballáriumban. A megannyi külföldi és hazai labdarúgómez mellé.

További hírek

Megtekintés
SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ - Így látta a mérkőzést Horváth Ferenc és Michal Hipp

A két vezetőedző értékelte a Balmazújváros-Szombathelyi Swietelsky-Haladás (2-1) találkozót.
0 0 0 2017.11.18. 19:00
Megtekintés
Nem érdemeltünk vereséget

Az OTP Bank Liga 16. fordulójában szombaton a jól futballozó Szombathelyi Swietelsky-Haladás 1-0-ra vezetett Balmazújvárosban, végül 2-1-re kikapott.
0 0 0 2017.11.18. 15:10

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 
 
 

Támogatóink