Szombathelyi Swietelsky-Haladás


Megújult a klubkártyánk


2017.11.14. 14:30
haladas.hu

A Haladás Ajándékboltban megvásárolható a vadonatúj Haladás-klubkártya.

Visszatérve Szombathelyre új arculatot kapott a klubkártyánk. Használata az internetes jegyvásárlás során a meccsjegy.mlsz.hu weboldalon nélkülözhetetlen, helyszíni jegyvásárlás során, pedig mint adathordozó eszköz gyorsítja a kiszolgálást, illetve pótolja az arcképes igazolványokat. Új stadionunk képe látható a klubkártyán.

Fontos infó, hogy a kártyák 5 évig érvényesek a kiállítást követően. Azon régi kártyák amelyeken nem szerepel érvényességi idő, 2017. december 31-el lejárnak.

Azon kártyákon amelyeken van érvényességi idő, azok természetesen addig érvényesek. Akinek lejár a kártyája, arra kérjük váltson újat, mert az érvényességét meghosszabbítani nem lehet, mivel új fényképet kell készíteni. Csakúgy, mint a személyi igazolvány esetén.

Új arculatú, új kártyát a Haladás Ajándékboltban (Szhely, Kossuth Lajos utca 20.) lehet kiváltani, ára: 500,- Ft, amely öt évig lesz érvényes.

További hírek

Megtekintés
SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ - Így látta a mérkőzést Horváth Ferenc és Michal Hipp

A két vezetőedző értékelte a Balmazújváros-Szombathelyi Swietelsky-Haladás (2-1) találkozót.
0 0 0 2017.11.18. 19:00
Megtekintés
Nem érdemeltünk vereséget

Az OTP Bank Liga 16. fordulójában szombaton a jól futballozó Szombathelyi Swietelsky-Haladás 1-0-ra vezetett Balmazújvárosban, végül 2-1-re kikapott.
0 0 0 2017.11.18. 15:10

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 
 
 

Támogatóink