Szombathelyi Swietelsky-Haladás


Megújult a klubkártyánk


2017.11.14. 14:30
haladas.hu

A Haladás Ajándékboltban megvásárolható a vadonatúj Haladás-klubkártya.

Visszatérve Szombathelyre új arculatot kapott a klubkártyánk. Használata az internetes jegyvásárlás során a meccsjegy.mlsz.hu weboldalon nélkülözhetetlen, helyszíni jegyvásárlás során, pedig mint adathordozó eszköz gyorsítja a kiszolgálást, illetve pótolja az arcképes igazolványokat. Új stadionunk képe látható a klubkártyán.

Fontos infó, hogy a kártyák 5 évig érvényesek a kiállítást követően. Azon régi kártyák amelyeken nem szerepel érvényességi idő, 2017. december 31-el lejárnak.

Azon kártyákon amelyeken van érvényességi idő, azok természetesen addig érvényesek. Akinek lejár a kártyája, arra kérjük váltson újat, mert az érvényességét meghosszabbítani nem lehet, mivel új fényképet kell készíteni. Csakúgy, mint a személyi igazolvány esetén.

Új arculatú, új kártyát a Haladás Ajándékboltban (Szhely, Kossuth Lajos utca 20.) lehet kiváltani, ára: 500,- Ft, amely öt évig lesz érvényes.

További hírek

Megtekintés
Szerdán szurkolói ankét

Klubunk szerdán 18 órakor a Haladás Sport Bárban szurkolói ankétot tart.
0 0 0 2018.07.16. 13:30
Megtekintés
Remek döntetlen a Slovan Bratislava ellen

Első nyári felkészülési mérkőzésén a Haladás-Viktória FC döntetlent játszott a Bajnokok Ligájában induló szlovák Slovan Bratislava ellen.
0 0 0 2018.07.16. 13:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 
 
 

Támogatóink