Szombathelyi Swietelsky-Haladás


Megújult a klubkártyánk


2017.11.14. 14:30
haladas.hu

A Haladás Ajándékboltban megvásárolható a vadonatúj Haladás-klubkártya.

Visszatérve Szombathelyre új arculatot kapott a klubkártyánk. Használata az internetes jegyvásárlás során a meccsjegy.mlsz.hu weboldalon nélkülözhetetlen, helyszíni jegyvásárlás során, pedig mint adathordozó eszköz gyorsítja a kiszolgálást, illetve pótolja az arcképes igazolványokat. Új stadionunk képe látható a klubkártyán.

Fontos infó, hogy a kártyák 5 évig érvényesek a kiállítást követően. Azon régi kártyák amelyeken nem szerepel érvényességi idő, 2017. december 31-el lejárnak.

Azon kártyákon amelyeken van érvényességi idő, azok természetesen addig érvényesek. Akinek lejár a kártyája, arra kérjük váltson újat, mert az érvényességét meghosszabbítani nem lehet, mivel új fényképet kell készíteni. Csakúgy, mint a személyi igazolvány esetén.

Új arculatú, új kártyát a Haladás Ajándékboltban (Szhely, Kossuth Lajos utca 20.) lehet kiváltani, ára: 500,- Ft, amely öt évig lesz érvényes.

További hírek

Megtekintés
Vereség a 93. percben

Az OTP Bank Liga 23. fordulójában a több helyzetet kihagyó, kapufát is lövő Haladás 2-1-re kikapott a Budapest Honvéd vendégeként.
0 0 0 2018.03.17. 16:30
Megtekintés
Tippelj@Nyerj!

Várjunk szurkolóink tippjeit a Budapest Honvéd-Szombathelyi Swietelsky-Haladás OTP Bank Liga-mérkőzésre.
0 0 0 2018.03.17. 10:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 
 
 

Támogatóink