Szombathelyi Haladás


Beteg gyerekeknek vittek ajándékokat Halmosiék


2016.12.09. 08:02
haladas.hu

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás labdarúgói és vezetői Mikulás és karácsonyi ajándékokat vittek a kórházba.

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás különítménye csütörtök délután felkereste a szombathelyi Markusovszky Kórház csecsemő,- és gyermekgyógyászati osztályát. A Gyurján Márton, Hegedűs János, Angyal Zsolt, Rácz Barnabás, Kovács Lóránt, Halmosi Péter, Jagodics Zoltán másodedző, Vörös Csaba technikai vezető, Mikóczi Péter team manager alkotta csapat természetesen nem üres kézzel érkezett. Sok-sok gyümölcsöt, különféle játékokat, színes tollakat, ceruzákat, kifestőket, plüssállatokat és Haladás-relikviákat vittek és adtak át a beteg gyermekeknek.

A látogatás nem csak a láthatóan gondos és szakavatott kezekben lévő beteg gyermekek számára okozott örömöt, hanem a zöld-fehér labdarúgókat is meghatotta. Mindennél többet elmond a gyerekek boldogságáról, amikor búcsúzóul egy 6-7 éves kislány arra a kérdésre, hogy ki a kedvenc labdarúgója, Gyurjánékra mutatva azt felelte: "Ők a kedvenc futballistáim".

Pedig fél órával korábban talán még nem is hallott róluk.

                                      (A beteg kisfiúval készült képet édesanyja engedélyével közöljük)

További hírek

Megtekintés
Taggyűlést tartott a Szombathelyi Haladás Kft

Kedd délután megtartotta tulajdonosi taggyűlését a Szombathelyi Haladás Kft.
0 0 0 2024.07.09. 20:00
Megtekintés
Indulási jogokról döntött a Taggyűlés

A június 13-án tartott Taggyűlésen új ügyvezetőt ismét nem választottak, az értékek megóvása és a szombathelyi labdarúgás jövőjének biztosítása érdekében a Megye I.-es indulási jogot megkapta az Illés Akadémia, a női NBI-es jogot a Viktória FC.
0 0 0 2024.06.14. 09:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink