Szombathelyi Haladás


Ott folytatná, ahol abbahagyta


2016.12.13. 10:40
haladas.hu

Az ősszel sérülés miatt öt meccset volt kénytelen kihagyni Gaál Bálint, de így is hét találattal zárta a szezont, ezzel pedig holtversenyben a góllövőlista második helyén áll. Hétvégén a Videoton elleni szabadrúgásgólja egy pontot ért.

- A Videoton elleni meccsünk első 7-8 percében jól pörögtünk, utána viszont fokozatosan vette át a játék irányítását az ellenfél, negyed óra után pedig már vezettek is. A félidő hátralévő részében még többször is figyelmetlenek voltunk, nagy hibákat vétettünk, így a Vidi simán lezárhatta volna a meccset. Szerencsére nem így történt, a szünetben rendeztük a sorokat, változott a játék képe, átvettük az irányítást, gólt szereztünk – eleveníti fel a szombati bajnokit Gaál Bálint.

Hozzáteszi, a második félidő közepén ismét a fehérváriak percei következtek, de a meccs vége a Haladásé lett, több nagy helyzetet is elpuskáztak.

- Összességében elégedett vagyok az egy ponttal, hiába vannak jobb játékosok a Vidinél, a cserepadon pedig a válogatottat is megjárt focisták, a nagyobb tudást és rutint, lelkesedésünkkel, küzdeni akarásunkkal tudtuk kompenzálni. Sajnos az utóbbi hetekben sorra dőltek ki a csapattársaim sérülések miatt, így azt mondtam: az utolsó három meccsen, a Debrecen, a Paks és a Videoton ellen a négy pont megszerzésével már nem lennék elégedetlen, ez pedig össze is jött – mondja az ősszel hét bajnoki gólt szerző csatár.

A szezon értékelésekor kiemeli, a jelenlegi keretben ennyi van, sérülések hátráltatták a csapatot, így reális a hetedik helyezésük.

– Hullámzó volt a teljesítményünk, a Fradi elleni nagyszerű győzelem után megtört a lendületünk, igaz a sérülések miatt többször is felforgatott csapattal álltunk ki. Többször hangsúlyoztam már, hogy sok a tehetséges fiatal focistánk, de ez nem elég, melléjük kellene még két-három rutinos minőségi játékos, hogy a mostani helyezésünknél komolyabb céljaink legyenek a bajnokságban – értékelt Gaál Bálint.   

                    Megszokott kép: Gaál Bálint-gólöröm. A támadó a Videoton ellen is betalált. Fotó: Németh Szabolcs

A saját teljesítményével kapcsolatban elmondja, maximalista, így sohasem elégedett.

– Lőttem hét gólt, ötödik helyen állok a góllövőlistán, de mindezt beárnyékolja, hogy sérülés miatt öt bajnokin nem szerepeltem. Amikor pályára léptem tényleg nem ment rosszul a játék, de nem dőlök hátra, a továbbiakban is keményen kell dolgozni, tavasszal pedig ott szeretném folytatni, ahol most abbahagytam. Gaál Bálint gólokkal….    

    

További hírek

Megtekintés
Taggyűlést tartott a Szombathelyi Haladás Kft

Kedd délután megtartotta tulajdonosi taggyűlését a Szombathelyi Haladás Kft.
0 0 0 2024.07.09. 20:00
Megtekintés
Indulási jogokról döntött a Taggyűlés

A június 13-án tartott Taggyűlésen új ügyvezetőt ismét nem választottak, az értékek megóvása és a szombathelyi labdarúgás jövőjének biztosítása érdekében a Megye I.-es indulási jogot megkapta az Illés Akadémia, a női NBI-es jogot a Viktória FC.
0 0 0 2024.06.14. 09:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink