Szombathelyi Haladás


Díjazták az Illés Akadémia legjobbjait


2016.12.20. 10:00
Pum András

Az Illés Béla Football Akadémia vezetősége, edzői, dolgozói és játékosai közös karácsonyi ünnepségen búcsúztak el a 2016-os évtől.

Mint minden évben, úgy idén is megválasztották az esztendő legjobbjait. Illés Béla az akadémia névadója és tulajdonosa kiemelten sikeresnek ítélte az idei évet az Illés Akadémia történetében. Mondandójában kihangsúlyozta a Double Pass független belga tanácsadó cég átvizsgálása után elért országos második helyet az akadémiák rangsorában, a nyári Tajvani Világjátékokon szerzett második helyezést és az NB I-ben ősszel debütáló öt akadémistát – Dombi Gergőt, Kiss Bencét, Kiss Tamást, Szőke Dánielt, Tóth Mátét. Ők valamennyien az Illés Akadémiáról érkeztek, így a Haladás – kiegészülve a már korábban az NB I-ben bemutatkozott  Hegedűs Jánossal, Jancsó Andrással, Rácz Barnabással -  a legtöbb fiatal játékpercet tudhatja magáénak az eddig lejátszott 19 bajnoki mérkőzésen. Noha a fiatal játékpercekbe nem számít, de ősszel debütált a zöld-fehéreknél az Illés Akadémián nevelkedett kapus, Gyurján Márton is. Illés Béla külön kiemelte az U14-es, U19-es és U16-os gárda remek szereplését, utóbbi együttes immáron 13 mérkőzés óta veretlen.

Az Illés Akadémia szakmai testülete által megválasztott év díjait Illés Béla, Tóth Miklós, Kóbor László és Pacsi Bálint adta át.

                                              Az Illés Akadémia díjaztottjai, valamint tulajdonosai, vezetői

A 2016-os év legjobbjai. 1998-as korosztály: Molnár Tamás, 1999: Kiss Bence, 2000: Kiss Tamás, 2001: Burai Erik, 2002: Jakab Dávid, 2003: Reseterics Bálint, 2004: Kovács Péter, 2005: Mozsár Dávid.

Az Illés Akadémia legjobb kapusa: Molnár Márk, legjobb mezőnyjátékosa: Tóth Máté, legjobb csapata: U16. Az év edzője: Desits Szilárd.

Ezt követően egy igazán meghitt közös vacsorával és ajándékozással zárta az évet az Illés Akadémia a csodálatosan felújított Csónakázó-tó partján található Tó-Vendéglőben.

További hírek

Megtekintés
Taggyűlést tartott a Szombathelyi Haladás Kft

Kedd délután megtartotta tulajdonosi taggyűlését a Szombathelyi Haladás Kft.
0 0 0 2024.07.09. 20:00
Megtekintés
Indulási jogokról döntött a Taggyűlés

A június 13-án tartott Taggyűlésen új ügyvezetőt ismét nem választottak, az értékek megóvása és a szombathelyi labdarúgás jövőjének biztosítása érdekében a Megye I.-es indulási jogot megkapta az Illés Akadémia, a női NBI-es jogot a Viktória FC.
0 0 0 2024.06.14. 09:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink