Szombathelyi Haladás


Fernando Llorente a Haladásban?


2016.12.22. 14:10
haladas.hu

A Nemzeti Sport Online Romániából származó értesülései szerint ismét képbe került a Haladásnál a Liga I-ben sereghajtó ACS Poli Timisoara (Temesvár) spanyol középpályása, Fernando Llorente.

Úgy tudjuk, a Haladás már nem először érdeklődik a 26 éves Fernando Llorente (a Swansea-ban játszó, 24-szeres válogatott csatár csak névrokona) iránt, aki ebben a szezonban 13 mérkőzésen lépett pályára a román élvonalban, melyben tavaly nyár óta összesen 44 bajnokin szerepelt, egy gólt szerzett - írja az nso.hu.

A Haladás már idén nyáron is ajánlatot tett a belső középpályásnak, de akkor a portugál Belenensest választotta, ám onnan anyagi problémák miatt nagyon hamar távozott, és visszatért Temesvárra. Azonban a Polinál is problémák vannak a fizetésekkel, így újra klubot váltana, és ki is tudna úgy lépni az élő szerződéséből, hogy nem kellene fizetni érte.

                   Llorente (kék mezben) jelenleg Romániában futballozik. Fotó: renasterea.ro

Tóth Miklós a Nemzeti Sport Online érdeklődésére megerősítette, valóban szóba került a középpályás szerződtetése, de konkrétumokkal nem tud szolgálni. Információink szerint januárban, a felkészülés kezdetekor személyesen is megnézheti Llorentét Mészöly Géza vezetőedző, és ezután születhet döntés az átigazolásáról.

További hírek

Megtekintés
Taggyűlést tartott a Szombathelyi Haladás Kft

Kedd délután megtartotta tulajdonosi taggyűlését a Szombathelyi Haladás Kft.
0 0 0 2024.07.09. 20:00
Megtekintés
Indulási jogokról döntött a Taggyűlés

A június 13-án tartott Taggyűlésen új ügyvezetőt ismét nem választottak, az értékek megóvása és a szombathelyi labdarúgás jövőjének biztosítása érdekében a Megye I.-es indulási jogot megkapta az Illés Akadémia, a női NBI-es jogot a Viktória FC.
0 0 0 2024.06.14. 09:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink