Szombathelyi Haladás


Beteg kisfiúnak segítettek


2016.12.28. 14:30
haladas.hu

Karácsonykor adták át a Haladás-szurkolók a magyarlaki kisfiú, Horváth Botond gyógykezelésére összegyűjtött pénzt.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Fodor Zoltán vezette szurkolói csapat két Hali-játékos, Bosnjak Predrag és Halmosi Péter mezét jótékony célra elárverezte. A befolyt összeget - 65500 forintot - a súlyos kisagyhiány-rendellenességben szenvedő magyarlaki kisfiú, Horváth Botond gyógykezelésére ajánlották fel. Nem csak ők, hanem az Azúr Drogéria dolgozói, aztán a kőszegszerdahelyi Abért István, a Haladás Ajándékbolt, a Plus Sport valamint a Palace Cafe&Restaurant is segített, az említett cégek, vállalkozók különböző hasznos holmikkal, ruhákkal és pénzzel is támogatták a kisfiút. 

A Haladás-szurkolók 12 tagú csapata karácsony napján három kocsival útra kelt Magyarlakra és átadta az licitálásból összegyűjtött pénzt és ajándékokat – amelynek természetesen nagyon örültek Botondék.

A Hali-szurkolók Magyarlakon. Balról: Németh Sándor, Molnár Gábor, Szakály Gábor, Csejtei Klaudia, Szakály András, Fodor Zoltán, Csejtei József, Gács Dániel, Lakner Edit, Keresztúri Gyula. A képről ifjabb Keresztúri Gyula és ifjabb Fodor Zoltán hiányzik. Elöl a magyarlaki család 

Mint azt Fodor Zoltántól megtudtuk – aki a Haladásnak is hálás, hogy teret adott jótékonysági akciójuknak -  nem egyszeri segítségről volt szó, a jövőben is támogatják a nehéz sorsú családot.

További hírek

Megtekintés
Taggyűlést tartott a Szombathelyi Haladás Kft

Kedd délután megtartotta tulajdonosi taggyűlését a Szombathelyi Haladás Kft.
0 0 0 2024.07.09. 20:00
Megtekintés
Indulási jogokról döntött a Taggyűlés

A június 13-án tartott Taggyűlésen új ügyvezetőt ismét nem választottak, az értékek megóvása és a szombathelyi labdarúgás jövőjének biztosítása érdekében a Megye I.-es indulási jogot megkapta az Illés Akadémia, a női NBI-es jogot a Viktória FC.
0 0 0 2024.06.14. 09:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink