Szombathelyi Haladás


Motivált Haladás


2017.01.04. 12:10
haladas.hu

Az ősszel jó teljesítményt nyújtó Hegedűs János szerint a bajnokság végén az első ötben végez majd a Haladás, kis szerencsével pedig még a dobogó is elérhető.

A budapesti születésű Hegedűs János 2011 februárjában került az Illés Akadémiára. Az elmúlt szezont kölcsönben még az NB II-es Budaörsnél töltötte, majd nyáron visszatért a Haladáshoz. A húszéves védő Jagodics Márk betegsége miatt először a negyedik fordulóban szerepelt a bajnokságban, és az MTK elleni idegenbeli meccsen rögtön góllal mutatkozott be.

- Már nagyon vártam azt, hogy lehetőséget kapok, a szezonbeli első bajnokimon pedig gólt is szereztem, de sokkal fontosabb az, hogy jól ment a játék és 2-0-ra nyertünk - mondja az influenza után lábadozó Hegedűs János. – Szerencsére a betegség nem viselt meg, jó erőlétben várom a felkészülés kezdetét. Csütörtökön lesz az orvosi vizsgálatom, pénteken pedig már edzünk.

- Úgy érzem, hogy ősszel egy-két meccset leszámítva nem ment rosszul a játék, azt hoztam, amit elvárnak tőlem. Fájó a Gyirmót és a Mezőkövesd elleni vereség, ezeket a meccseket hoznunk kellett volna, hiányoznak az itt elhullajtott pontok. Ahogy egyre több időt töltöttem a pályán, úgy váltam magabiztosabbá, örülök annak, hogy egyből sikerült bejátszanom magamat a kezdőcsapatba, ahol meg is ragadtam. A Vasas és a Fradi elleni győzelmek a legszebb emlékeim a múlt évből, remélem, hogy tavasszal a csapat még sokszor megismétli az ott mutatott remek játékot.

A tavaszi szezonnal kapcsolatban elmondta, bízik benne, hogy a Haladást nem sújtja majd hasonló sérüléshullám, mint az ősz második felében, és akkor megvalósíthatják a céljaikat

- Remélem, hogy az első öt hely között végzünk a bajnokságban, szerencsével pedig akár még a dobogó is megcsíphető. Nagyon sok tehetséges fiatal játékosunk van, akik a sikerre ki vannak éhezve. Ugyanakkor rutinos labdarúgókra is szükségünk van, többek között egy befejező csatárra. Amikor Williams megsérült, felforgatott csapattal tudtunk csak szerepelni, nem is jöttek az eredmények. Ezen már kár keseregni, most az a legfontosabb, hogy kellően felkészüljünk a bajnoki rajtra. Azt megígérhetem, hogy a szurkolók egy nagyon motivált Haladást látnak majd a pályán – zárta szavait a védőjátékos.

További hírek

Megtekintés
Taggyűlést tartott a Szombathelyi Haladás Kft

Kedd délután megtartotta tulajdonosi taggyűlését a Szombathelyi Haladás Kft.
0 0 0 2024.07.09. 20:00
Megtekintés
Indulási jogokról döntött a Taggyűlés

A június 13-án tartott Taggyűlésen új ügyvezetőt ismét nem választottak, az értékek megóvása és a szombathelyi labdarúgás jövőjének biztosítása érdekében a Megye I.-es indulási jogot megkapta az Illés Akadémia, a női NBI-es jogot a Viktória FC.
0 0 0 2024.06.14. 09:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink