Szombathelyi Haladás


Borsodi vendégek


2024.05.03. 12:30
PA

A Merkantil Bank labdarúgó NB II. 31. fordulójában vasárnap 17 órakor a 11. Szombathelyi Haladás a 9. Kolorcity-Kazincbarcika SC csapatát fogadja.

A Kolorcity-Kazincbarcika tíz-tíz győzelemmel, döntetlennel és vereséggel, 40 ponttal a 9. helyen áll a tabellán. A sárga-kékek tavasszal ötször nyertek, két döntetlent játszottak és öt alkalommal kikaptak. Ha a borsodiak formáját nézzük, akkor az utolsó három meccsük kettőn kikaptak - hazai pályán 1-0-ra a Nyíregyházától és 2-0-ra Tiszakécskén - míg múlt vasárnap Barcikán 1-0-ra legyőzték a Budapest Honvédot. A Csábi József irányította Kazincbarcikában két korábbi Haladás-futballista, Csilus Tamás és Pinte Patrik is szerepel – utóbbi 8 találatával vezeti a borsodi együttes házi góllövőlistáját. Pinte szerezte a kispestiek elleni győztes gólt is. A KBSC-ben futballozik többek között az NB I.-es múlttal rendelkező, korábbi DVSC-középpályás, Varga József, valamint Pekár László is. Igaz, Varga sérülése miatt nem léphet pályára Szombathelyen. No, és a kazincbarcikai együttes egyik kapusa nem más, mint Király Gábor fia, Király Mátyás.

Ősszel 2-2-re végeztek a csapatok Kazincbarcikán, góljainkat Rácz Barnabás (11-esből) és Csonka Bonifác szerezte.

A stadion pénztárai 14 órakor nyitnak.

A forduló további programja. Vasárnap, 17.00: Siófok–Csákvár, Kozármisleny–BVSC-Zugló, Nyíregyháza–Gyirmót FC Győr, Tiszakécske–Ajka, ETO FC Győr–Pécs, Soroksár–Budaörs, Budafok–Szeged-Csanád Grosics Akadémia.

Hétfő, 20.00: Budapest Honvéd–Vasas (Tv: M4 Sport).

További hírek

Megtekintés
Taggyűlést tartott a Szombathelyi Haladás Kft

Kedd délután megtartotta tulajdonosi taggyűlését a Szombathelyi Haladás Kft.
0 0 0 2024.07.09. 20:00
Megtekintés
Indulási jogokról döntött a Taggyűlés

A június 13-án tartott Taggyűlésen új ügyvezetőt ismét nem választottak, az értékek megóvása és a szombathelyi labdarúgás jövőjének biztosítása érdekében a Megye I.-es indulási jogot megkapta az Illés Akadémia, a női NBI-es jogot a Viktória FC.
0 0 0 2024.06.14. 09:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink