Szombathelyi Haladás


Tulajdonosi egyeztetés


2024.05.15. 21:40
haladas.hu

Ma rendkívüli tulajdonosi egyeztetésen tárgyaltak arról, hogy a Szombathelyi Haladás Kft. a következő szezonra vonatkozó licenc kérelme az MLSZ Elsőfokú Licencadó Bizottsága részéről 2024.05.10-én elutasításra került, a pénzügyi kritériumok nem megfelelősége miatt.

Az indoklásban a reklámbevételek elmaradása a legfontosabb ok, ami alapján az Elsőfokú Licencadó Bizottság nem látja kellően alátámasztottnak a „vállalkozás folytatásának elvét.”

A döntés ellen 8 napon belül lehet fellebbezni, amelynek határideje 2024.05.18. (szombat)

Pénzügyi és bevételi szempontból a Klub legfontosabb értéke a versenyrendszerben való indulási joga (licence), amelyből a férfi felnőtt csapat NB II-es, a női felnőtt csapat NB I-es, valamint a jelenleg Vas megye 1. osztályt megnyerő csapatnak esélye van az NB III-as licenc megszerzésére.
A tulajdonosok az egyeztetésen felvetett javaslatokat megvitatták és kijelentették, hogy a klubot a jövőben is működtetni kívánják és ezt a licenckérelem fellebbezésében mindenképpen rögzíteni kérik.

 A  Klub jogi képviselője és az ügyvezető a fellebbezés dokumentációját az egyeztetés alapján összeállítja, majd megküldi az MLSZ  Fellebbviteli Bizottságának az előírt határidőig.

 A tagi egyeztetésen a tulajdonosok közös döntése alapján a szurkolók képviselői is részt vettek 2 fővel, akiket a május 28-án tartandó Taggyűlésre is meghívtak. 

További hírek

Megtekintés
Taggyűlést tartott a Szombathelyi Haladás Kft

Kedd délután megtartotta tulajdonosi taggyűlését a Szombathelyi Haladás Kft.
0 0 0 2024.07.09. 20:00
Megtekintés
Indulási jogokról döntött a Taggyűlés

A június 13-án tartott Taggyűlésen új ügyvezetőt ismét nem választottak, az értékek megóvása és a szombathelyi labdarúgás jövőjének biztosítása érdekében a Megye I.-es indulási jogot megkapta az Illés Akadémia, a női NBI-es jogot a Viktória FC.
0 0 0 2024.06.14. 09:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink