Szombathelyi Haladás


Zöld-fehér összecsapás


2024.05.17. 13:00
Pum András

A Merkantil Bank Liga labdarúgó NB II. utolsó előtti, 33. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás az FC Ajkát fogadja.

A Schindler Szabolcs vezetőedző irányította, szintén zöld-fehérben pompázó ajkai együttes papíron még kieshet az NB II. ből – éppen ezért számukra is fontos a vasárnapi bajnoki. A Veszprém vármegyeiek nincsenek jó passzban, utolsó öt meccsükből négyet elveszítettek és csak egyet nyertek meg. Az Ajka legutóbb odahaza 2-0-ra kikapott a Budapest Honvédtól. A zöld-fehéreknél szerepel a korábbi szombathelyi, Jagodics Bence – a Haladásban futballozó Márk öccse és immáron asszisztensedzőként segíti az ajkai klubot a korábbi Hali-futballista, Gaál Bálint. Az Ajkát erősíti többet között az NB I.-es múlttal rendelkező Szarka Ákos, Présinger Ádám és Borsos Filip is. A bakonyiak házi gólkirálya Babos Bence öt találattal. Ősszel az Ajka 3-1-re nyert aq Haladás ellen, a vasiak gólját Horváth Rajmund jegyezte.

                                   Nyíri Vincére és csapatára fontos bajnoki vár

A Haladás Sportkomplexumban található Haladás Ajándékboltban szombaton 9-13 óra között lehet elővételben belépőt venni, míg a stadion jegypénztárai vasárnap 14 órakor nyitnak.

Online jegyelővétel ITT.

A forduló további programja. Vasárnap, 16.00: Nyíregyháza–Csákvár. 17.00: Siófok–HR-Rent Kozármisleny, Tiszakécske–BVSC-Zugló, Budapest Honvéd–Gyirmót, Soroksár–Kazincbarcika, Budafok–Pécsi MFC, Szeged Csanád-Grosics Akadémia–Mosonmagyaróvár. Hétfő, 20.00 (Tv: M4 Sport): ETO FC Győr–Vasas. PA

További hírek

Megtekintés
Taggyűlést tartott a Szombathelyi Haladás Kft

Kedd délután megtartotta tulajdonosi taggyűlését a Szombathelyi Haladás Kft.
0 0 0 2024.07.09. 20:00
Megtekintés
Indulási jogokról döntött a Taggyűlés

A június 13-án tartott Taggyűlésen új ügyvezetőt ismét nem választottak, az értékek megóvása és a szombathelyi labdarúgás jövőjének biztosítása érdekében a Megye I.-es indulási jogot megkapta az Illés Akadémia, a női NBI-es jogot a Viktória FC.
0 0 0 2024.06.14. 09:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink