Szombathelyi Haladás


Igazi csapatként játszottunk


2017.01.24. 18:10
haladas.hu

Mészöly Géza vezetőedző értékelte az FC Koper elleni 1-0-s győzelmünket.

Habár egy ilyen felkészülés során nem elsősorban a meccsekre készülünk, a mérkőzés napján már mindent beleadunk, akkor már csak a találkozóra koncentrálunk - mondta Mészöly Géza. -  Értem ezalatt, hogy taktikai értekezlet is megelőzi az aktuális összecsapást. Ma nagyon motiváltan, remek küzdőszellemben, igazi csapatként játszottak a fiúk. Már az első perctől kezdve gólratörően futballoztunk, igyekeztünk hamar betalálni: ennek meg is lett az eredménye: szép támadás végén szereztünk vezetést. Emellett egymást  kisegítették védekezésben a játékosok, csak dicsérni tudom őket.

- A sérüléséből felépülő Calvente teljesítményével mennyire elégedett?

- Hosszú-hosszú idő után ez volt az első meccs, hogy 90 percet tudott játszani - ennek borzasztóan örült. A lefújás után kérdeztem is tőle, mikor volt utoljára ennyit a pályán - nagyon régen. Jól, pörgősen futballozott, nehezen tartották a szlovénok, nem véletlen, hogy rengeteg rúgást is kapott.

További hírek

Megtekintés
Taggyűlést tartott a Szombathelyi Haladás Kft

Kedd délután megtartotta tulajdonosi taggyűlését a Szombathelyi Haladás Kft.
0 0 0 2024.07.09. 20:00
Megtekintés
Indulási jogokról döntött a Taggyűlés

A június 13-án tartott Taggyűlésen új ügyvezetőt ismét nem választottak, az értékek megóvása és a szombathelyi labdarúgás jövőjének biztosítása érdekében a Megye I.-es indulási jogot megkapta az Illés Akadémia, a női NBI-es jogot a Viktória FC.
0 0 0 2024.06.14. 09:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink