Szombathelyi Haladás


Minden adott a felkészüléshez


2017.01.26. 13:08
haladas.hu

Jó hangulat, kiváló körülmények, pörgős edzések, győztes meccsek a horvátországi tornán. Polgár Kristóffal beszélgettünk.

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás jobb oldali védője, Polgár Kristóf úgy gondolja, nagyon hasznos a horvátországi edzőtábor, annak meg különösen örül, hogy eddig mindkét találkozójukat megnyerték a medulini felkészülési tornán. 

- Meccsnapokon kívül két edzésünk van, az első konditermi foglalkozás, délután pedig már az edzőpályán gyakorlunk. A köztes időt pihenéssel, regenerálódással töltjük. Szerencsére nagyon kellemes az időjárás, a körülmények kifogástalanok, a pályákat jól előkészítették, a hotel is szuper, minden adva van a zavartalan felkészüléshez – emelte ki Polgár Kristóf. 

Hozzátette, örül annak, hogy az edzések közé meccsek is kerültek, az Arena Kupa mérkőzései nagyon jól szolgálják a felkészülésüket. 

- A pénteki utolsó csoportmeccsünkön dől el, hogy az első, vagy a második helyen végzünk. Szeretnénk a Lokomotiva Zagrebbal is egy hajtós meccset játszani, nem lehet más a célunk, mint a torna megnyerése. A Cibalia Vinkovci és a Koper is szervezett csapat volt, kemény focit játszottak, ezt várjuk a harmadik ellenfelünktől is – mondta a Haladás védője.

                   Polgár Kristóf ősszel alapember volt a Haladásnak. Fotó: Németh Szabolcs

- Az első meccsen 60 percet, a szlovénok ellen pedig 25 percet játszottam. Úgy érzem, hogy mindkét találkozón jó teljesítményt nyújtottam, élveztem a játékot. A felkészülés alatt napról-napra egyre jobb az erőlétem. Mindent megteszek azért, hogy a bajnokság kezdetére tökéletes állapotba kerüljek – mondta Polgár.
 

További hírek

Megtekintés
Taggyűlést tartott a Szombathelyi Haladás Kft

Kedd délután megtartotta tulajdonosi taggyűlését a Szombathelyi Haladás Kft.
0 0 0 2024.07.09. 20:00
Megtekintés
Indulási jogokról döntött a Taggyűlés

A június 13-án tartott Taggyűlésen új ügyvezetőt ismét nem választottak, az értékek megóvása és a szombathelyi labdarúgás jövőjének biztosítása érdekében a Megye I.-es indulási jogot megkapta az Illés Akadémia, a női NBI-es jogot a Viktória FC.
0 0 0 2024.06.14. 09:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink