Szombathelyi Haladás


Jó volt a csapatvédekezés


2017.01.27. 20:12
haladas.hu

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás vezetőedzője, Mészöly Géza értékelte az NK Lokomotiva Zagreb elleni mérkőzést.

- Az első félidőben csupán egy helyzete volt a horvátoknak, de Király Gabi nagyot védett - mondta Mészöly Géza. - Igaz, nekünk is csupán egy nagy lehetőségünk akadt az első 45 percben. Mindkét gárda szervezetten védekezett, ezért nem alakult ki több gólszerzési lehetőség. Szünet után jól szállt be Ezequiel Calvente, de az is volt a tervem, hogy a második félidőre beküldve gyorsaságával kicsit megmozgassa, összezavarja az ellenfelet. Fájó, hogy az utolsó pillanatban egy egyéni hiba miatt végül kikaptunk. Persze inkább edzőmeccsen jöjjön elő a baki, mint bajnokin. Összességében nagyon jó volt a csapat együttes védekezése, jó mentalitással is futballozott a gárda, támadásban viszont ezúttal halványabbak voltunk. Mentségünkre szolgáljon, hogy nagyon kemény volt a talaj, roppant nehéz volt rajta futballozni. Dolgozunk tovább, és szeretnénk szépen, győzelemmel befejezni kedden az edzőtábort.

A mieink kedden 11 órakor a másik ág másodikjával csapnak össze a harmadik helyért. A másik csoportban szombaton rendezik az utolsó kört. 

További hírek

Megtekintés
Taggyűlést tartott a Szombathelyi Haladás Kft

Kedd délután megtartotta tulajdonosi taggyűlését a Szombathelyi Haladás Kft.
0 0 0 2024.07.09. 20:00
Megtekintés
Indulási jogokról döntött a Taggyűlés

A június 13-án tartott Taggyűlésen új ügyvezetőt ismét nem választottak, az értékek megóvása és a szombathelyi labdarúgás jövőjének biztosítása érdekében a Megye I.-es indulási jogot megkapta az Illés Akadémia, a női NBI-es jogot a Viktória FC.
0 0 0 2024.06.14. 09:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink