Szombathelyi Haladás


Megsérült a fiatal támadó


2017.02.03. 13:40
haladas.hu

A horvátországi edzőtáborból sérülés miatt kellett hazautaznia Dombi Gergőnek. Egy felugrás után rosszul fogott talajt, kiugrott a jobb térde.

Az Illés Akadémián nevelkedett, villámgyors fiatal labdarúgónak korábban műtötték a jobb térdét, szeretné elkerülni, hogy ne kelljen újra kés alá feküdnie.

– Nagyon vártam már a horvátországi, medulini edzőtábort, az alapozásom igen jól sikerült, erre jön ez a fránya sérülés - mondta a hét NB I-es fellépésnél járó Dombi Gergő. - Még múlt héten hétfőn az egyik edzésen egy felugrást követően rosszul érkeztem a földre, a korábban műtött jobb térdem kiugrott, szerencsére magától visszaugrott. Ezután a kint lévő orvosi stáb megvizsgált: sajnos haza kellett utaznom, a szüleim kedden kijöttek értem Medulinba, most már otthon, Szekszárdon lábadozok.

                                                           Dombi Gergő visszatérésére egyelőre várni kell

Dombi Gergő hozzáteszi, Szombathelyen elvégezték az MRI vizsgálatot, szerencsére a szalagjai nem sérültek, de a térde bedagadt, hosszabb pihenő vár rá.

– Tavaly tavasszal már egyszer a bal térdem is kiugrott, most meg a jobb, ez már tényleg nem lehet véletlen. Remélem, hogy az orvosok minél előbb meg tudják mondani, hogy mi lehet a probléma. Az tény, hogy meg kell erősítenem a lábaimat, amint jobban leszek, már itthon elkezdem a kondizást és fokozatosan terhelem a lábaimat is.

Gergő mindenesetre bizakodó, ugyanis a korábbi térdkalácstörése után fél év alatt felépült, most elsőre nem tűnik annyira súlyosnak a sérülése.

– Mészöly Géza bá’-t felhívtam, abban maradtunk, jövő hétfőn visszautazok Szombathelyre és megbeszéljük a továbbiakat. A sérülésem után nagyon el voltam kenődve, utólag most már úgy látom, ennek meg kellett történnie, lelkileg is összeszedtem magamat, azon vagyok, hogy minél előbb meggyógyuljak, és újra a többiekkel edzhessek – zárta a beszélgetést Dombi Gergő.

További hírek

Megtekintés
Taggyűlést tartott a Szombathelyi Haladás Kft

Kedd délután megtartotta tulajdonosi taggyűlését a Szombathelyi Haladás Kft.
0 0 0 2024.07.09. 20:00
Megtekintés
Indulási jogokról döntött a Taggyűlés

A június 13-án tartott Taggyűlésen új ügyvezetőt ismét nem választottak, az értékek megóvása és a szombathelyi labdarúgás jövőjének biztosítása érdekében a Megye I.-es indulási jogot megkapta az Illés Akadémia, a női NBI-es jogot a Viktória FC.
0 0 0 2024.06.14. 09:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink