Szombathelyi Haladás


SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ - Pacsi Bálint és Nebojsa Vignjevics


2017.09.16. 20:15
Pum András

Így látta a Szombathelyi Swietelsky-Haladás-Újpest FC (1-0) mérkőzést a két vezetőedző.

Pacsi Bálint: - Idegesen kezdtük a mérkőzést, ez a feszültség különösen az első tíz percben érződött a csapaton. Úgy gondolom az első félidő döntetlenszínezetű volt. A szünetben stábommal aztán sikerült lenyugtatni a fiúkat. A második félidőben egy gyönyörű támadás után gólt szereztünk, majd a nagy újpesti nyomás ellenére is megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. A cserék jól szálltak be, lendületet és rutint adtak a csapat számára.

Nebojsa Vignjevics: - Az első 45 perc kevés lehetőséget hozott, mindkét oldalon egyenlő számban alakultak ki helyzetek. Szünet után próbáltunk ritmust váltani, fontos volt, hogy ki szerzi az első gólt. Több lehetőségünk is adódott, de nem találtuk a kapuig vezető utat. A saját csapatomnak nem, a Haladásnak viszont gratulálok.

További hírek

Megtekintés
Taggyűlést tartott a Szombathelyi Haladás Kft

Kedd délután megtartotta tulajdonosi taggyűlését a Szombathelyi Haladás Kft.
0 0 0 2024.07.09. 20:00
Megtekintés
Indulási jogokról döntött a Taggyűlés

A június 13-án tartott Taggyűlésen új ügyvezetőt ismét nem választottak, az értékek megóvása és a szombathelyi labdarúgás jövőjének biztosítása érdekében a Megye I.-es indulási jogot megkapta az Illés Akadémia, a női NBI-es jogot a Viktória FC.
0 0 0 2024.06.14. 09:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink