Szombathelyi Haladás


Tiszaújvárosba utazunk


2017.10.23. 13:20
Pum András

Kedden 13.30-as kezdéssel a Magyar Kupa 7. fordulójában lép pályára a Szombathelyi Swietelsky-Haladás.

Kedden és szerdán kupafordulót rendeznek, a Szombathelyi Swietelsky-Haladás kedden 13.30-kor a 16 csapatos NB III. Keleti-csoportjának 13. helyén álló Termálfürdő-Tiszaújváros otthonában lép pályára, a továbbjutás egy találkozón dől el. A tét a 32 közé jutást.

A hazaiak az NB III-ban 3 győzelem és 2 döntetlen melett 6 vereséget gyűjtöttek be, szombaton odahaza 2-1-re kikaptak a Tiszafüredtől. Legismertebb futballistájuk a korábban a Diósgyőrben is megfordult középpályás, a 65 NB I-es mérkőzésén két gólig jutó 31 éves Lipusz Norbert, de több, szintén volt elsőosztályú labdarúgó is található keretükben. Például Turcsik Tamás, Fodor Péter, Nagy Róbert. Gerliczki Máté együttese a Magyar Kupa előző körében idegenben 4-1-re verte a Pécsváradi Spartacust. Ami a mieinket illeti, Pacsi Bálint tanítványai a megyei II. osztályú Szarvaskend vendégeként nyertek 6-0-ra a kupa előző körében.

                                                                              A tiszaújváros stadion

- A nemzeti ünnep ellenére délelőtt edzettünk, majd ebéd után elindultunk Mezőkövesdre, ott éjszakázunk és megyünk át másnap Tiszaújvárosba - mondta Pacsi Bálint. - Komolyan vesszük a találkozót, tovább akarunk jutni. Bosnjak Predrag, Myke Ramos, David Williams ma már velünk együtt edzett. Miroszlav Grumics Szerbiában kezelteti sérülését, Király Gábornak az Achilles-ína húzódott meg Debrecenben, míg Kiss Tamás fejét a Sóssal való ütközés miatt össze kellett varrni. Mindkettőjüket délután vizsgálja meg Kelemen doktor, utána okosabbak leszünk.

További hírek

Megtekintés
Taggyűlést tartott a Szombathelyi Haladás Kft

Kedd délután megtartotta tulajdonosi taggyűlését a Szombathelyi Haladás Kft.
0 0 0 2024.07.09. 20:00
Megtekintés
Indulási jogokról döntött a Taggyűlés

A június 13-án tartott Taggyűlésen új ügyvezetőt ismét nem választottak, az értékek megóvása és a szombathelyi labdarúgás jövőjének biztosítása érdekében a Megye I.-es indulási jogot megkapta az Illés Akadémia, a női NBI-es jogot a Viktória FC.
0 0 0 2024.06.14. 09:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink