Szombathelyi Haladás


SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ - Vörös Csaba és Zoran Zekic


2017.11.08. 23:40
Pum András

Így látta a Szombathelyi Swietelsky-Haladás-NK Osijek (3-1) mérkőzést a két szakember.

Vörös Csaba: - Noha nem tétmérkőzést, hanem stadionavató találkozót vívtunk, ha nem is mindenáron, de győzni akartunk. Mondtam is a játékosoknak: mivel régen nyertünk, nem biztos, hogy mindenki pályára lép majd. A fiúk nagyon jól odatették magukat,  ilyen szép stadionban csak jól lehet futballozni. Az első félidőben jól is futballoztunk egy nagyon jó csapat ellen, aztán jött a kiállítás – amit kicsit szigorúnak éreztem. Utána nem tudtuk uralni a játékot, de a vége jól sikerült, két gólt is szereztünk. Egyébként ma fél 12-kor tudta meg, hogy én ülök a kispadon. Nem változtattunk azon a taktikán, amelyet Pacsi Bálint kidolgozott, hiszen nem is lett volna rá időnk. Desits Szilárd, Jakab Csaba és Gusztafik Ádám is sokat segített meccs közben, ezúton is köszönöm nekik. Nagyon furcsa volt a kispadon ülni, eddig technikai vezetőként  nyugodtabb voltam, ezúttal viszont gyorsabban dobogott a szívem.

Zoran Zekic: - Először is szeretném megköszönni a meghívást, hogy itt lehettünk. Gratulálok a Haladásnak mind a megnyitóhoz, mind a gyönyörű stadionhoz. Sajnálom, hogy nem futballoztunk jobban, de sok gondunk is volt, öt játékosom hiányzott. Kívánom a szombathelyieknek, hogy élvezzék az új stadionjukat, és sok sikert kívánok számukra a bajnokságban.

További hírek

Megtekintés
Taggyűlést tartott a Szombathelyi Haladás Kft

Kedd délután megtartotta tulajdonosi taggyűlését a Szombathelyi Haladás Kft.
0 0 0 2024.07.09. 20:00
Megtekintés
Indulási jogokról döntött a Taggyűlés

A június 13-án tartott Taggyűlésen új ügyvezetőt ismét nem választottak, az értékek megóvása és a szombathelyi labdarúgás jövőjének biztosítása érdekében a Megye I.-es indulási jogot megkapta az Illés Akadémia, a női NBI-es jogot a Viktória FC.
0 0 0 2024.06.14. 09:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink