Szombathelyi Haladás


Törökországba készül csapatunk


2017.12.16. 10:40
Pum András

A tervek szerint tíz napot töltene remek körülmények között, a török tengerparton a Szombathelyi Swietelsky-Haladás. Tóth Miklóssal beszélgettünk.

– A balmazújvárosi vereség után csalódottak voltunk, de az utána következő hárommal természetesen mindannyian elégedettek voltunk – jelezte Tóth Miklós, a Haladás ügyvezető igazgatója. – Kevesen gondolták, gondoltuk volna, hogy a három, legnagyobb költségvetésű klubot megverjük. Ugyanakkor az őszt elemezve úgy érzem, ebben a csapatban több van, elég ha azt nézzük, hogy az első három helyezettet – FTC, Videoton, Debrecen – legyőztük. Ami Hippet illeti, nagyon pozitív hozzáállású embert ismertünk meg személyében. Korábbi játékosunk, Branislav Fodrek öt évet dolgozott vele, nagyon dicsérte – nem véletlenül. A felkészülést január 9-én kezdi a csapat, 10-én és 11-én terheléses orvosi vizsgálat vár a gárdára. Január végére tíznapos törökországi edzőtábort tervezünk, ahol három meccset is játszunk, idehaza pedig ötször lépünk pályára, megmérkőzünk például a szlovén Mariborral, és Lendvával, az osztrák Wiener Neustadt-tal. Egy játékosunk távozott, Leandro Martínezzel kölcsönös megegyezéssel szerződést bontottunk. Vélhetően lesznek követői, ugyanakkor várhatóak új játékosok is. Minden szekcióba, a védelembe, a középpályára és a támadósorba is szeretnénk igazolni.

További hírek

Megtekintés
Felcsúton a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 17. fordulójában szombaton 14 órai kezdettel a Haladás Viktória a Puskás Akadémia otthonában lép pályára.
0 0 0 2024.03.28. 12:00
Megtekintés
Városi rangadót vív a Haladás II.

Pénteken 19 órai kezdettel a Király SE vendégeként lép pályára a Szombathelyi Haladás II.
0 0 0 2024.03.28. 11:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink