Szombathelyi Swietelsky-Haladás


Jegyek és bérletek

A soproni stadion keleti (város felöli) tribünje teljes egészében fedett, a szemben lévő (nyugati) nyitott. A stadionban hat pénztár (öt hazai, egy vendég) üzemel, ahol jegyet lehet vásárolni. A stadionban beléptetőrendszer üzemel. A nyitott tribünre csak a nyitott tribün melletti bejáratnál, a fedettre csak a fedettnél lehet bemenni.

A helyeket érkezési sorrendben kell elfoglalni!

A megállapodás szerint a Haladás „B”-közép a nyitott tribün, keleti oldali, a főbejárathoz közelebbi szélén szurkol, ugyanezen tribün másik végén található a vendégszektor. A vendégszektorral szemközti, fedett tribün széle pedig a soproni „B”-közép helye, oda – szintén a megállapodás alapján – nem foglalnak helyet Haladás-drukkerek. A kapuk mögött nincs lelátó.

A stadionnak nincs külön parkolója, így a személygépkocsikat a pálya mellett, illetve a közeli lakótelep, bevásárlóközpontok, üzletek parkolójában célszerű letenni.

A szombathelyi stadionra kiadott bérletek (VIP, sportolói, sajtó, öregfiúk, stb.) nem érvényesek Sopronba!

JEGYÁRAK

Keleti (fedett) lelátó: 2500,-

Nyugati (nyitott) lelátó: 1500,-

VIP-jegy (keleti lelátóra, korlátlan étel,- és italfogyasztással a VIP-zónában, belső gépkocsi parkolóval): 15000,-

Vendégjegy: 1500, -

18 éves kor alatt ingyenes a belépés.

A 2017/18-as idény soproni mérkőzéseire - tehát várhatóan október végéig - nem árul bérleteket a klub.

JEGYÁRUSÍTÁS 

Haladás Ajándékbolt (Szombathely, Kossuth Lajos utca 20.)

Hétfő-péntek: 10-16 óráig

Szombat: 9.30-11.30

Tourinform Iroda (Szombathely, Király utca 1.)

Hétfő-péntek: 10-16 óráig

Szombat: 9.30-11.30 óráig

Vasútállomás (Információs pult)

Hétfő-szombat: 8-17 óráig

SOPRON, VASÚTÁLLOMÁS

Hétfő-kedd-szerda-péntek: 7-17.30

Csütörtök: 7-19

Szombat: 8-16 

BELÉPTETŐRENDSZER

A beléptető kapukkal kapcsolatban kérjük, hogy az érkező szurkoló ne forgassa át maga előtt a rendszert, mert akkor nem tud majd belépni. Amennyiben egy jeggyel másodszor próbálnak majd belépni, a rendszer „ismételt” felirattal jelzi, hogy a belépő már felhasználásra került. Abban az esetben, ha a belépő érvényes, de a szurkoló eltéveszti a szektort, a rendszer a „téves kapu” kiírással tájékoztatja erről a szurkolót és a rendezőket.

Kérjük szurkolóinkat, hogy a beléptető kapuba ne teljesen szemben, hanem vállunkat kissé előrefordítva, oldalazva lépjenek be. Amennyiben táskával, vagy csomaggal érkezik a mérkőzésre, maga elé szorítva lépjen be a forgókapuba, a táska pántja, vagy ruházata ne akadjon be. Amennyiben mégis valamilyen probléma adódna, és a kapu megáll, kérjük szurkolóinkat, hogy ne kezdjék feszegetni, lökdösni azt, hanem figyeljenek a rendezők instrukciójára.

A meccsjegy.mlsz.hu weboldal Haladás oldalán elővételben megvásárolhatók a jegyek, amely otthoni kinyomtatása révén elkerülhető a stadion jegypénztárában való sorban állás.

Az online felületen ugyanúgy regisztráció szükséges, mintha a helyszínen váltanák meg a belépőket. Az interneten maximum hat jegyet lehet egyszerre megvásárolni, fizetni kizárólag bankkártyával tud majd. Felhívjuk tisztelt szurkolóink figyelmét, hogy a beléptetéskor a rendezők az otthon kinyomtatott jegyeken található adatokat is összevetheti a személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél vagy szurkolói kártya adataival, így kérünk minden szurkolót, hogy valós adatait adja meg a jegy online vásárlásakor is!

HAJRÁ HALADÁS!

További hírek

Megtekintés
SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ - Így látta a mérkőzést Horváth Ferenc és Michal Hipp

A két vezetőedző értékelte a Balmazújváros-Szombathelyi Swietelsky-Haladás (2-1) találkozót.
0 0 0 2017.11.18. 19:00
Megtekintés
Nem érdemeltünk vereséget

Az OTP Bank Liga 16. fordulójában szombaton a jól futballozó Szombathelyi Swietelsky-Haladás 1-0-ra vezetett Balmazújvárosban, végül 2-1-re kikapott.
0 0 0 2017.11.18. 15:10

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 
 
 

Támogatóink