Szombathelyi Swietelsky-Haladás


Jegyek és bérletek

A bérletvásárlók között az Újpest elleni mérkőzésen egy luxus wellness-hétvégét sorsolunk ki, míg valamennyi hazai találkozón a jegy,- és bérletvásárlók között egy meglepetés-ajándékot.

BÉRLETÉRTÉKESÍTÉS

Haladás Ajándékbolt (Szombathely, Kossuth Lajos utca 10. – bankkártyával is lehet fizetni)

Kedd-péntek 10:30-15:30,

Szombat 9:30-11:30

Tourinform iroda (Szombathely, Fő tér 1. )

Hétfő-péntek 9:00-17:00,

Szombat 9:00-16:00

A tavaszi mérkőzésre (VASAS, DEBRECEN, BALMAZÚJVÁROS, PUSKÁS AKADÉMIA, ÚJPEST, MEZŐKÖVESD) szóló bérletárak:

B közép 5.000,- Ft

Hazai 12.000,- Ft

VIP 70.000,- Ft

Hogy miért jó bérletet vásárolni?

- Először választhat helyet, azaz  a legjobb helyről nézheti a mérkőzést

- Vásárolhat gépkocsiparkoló-bérletet, azaz mindig lesz parkolóhelye

- Nyerhet egy 2 személyes wellness hétvégét

- Bérlettel egy bajnokit gyakorlatilag ingyen tekinthet meg

Fontos tudni, hogy az MLSZ és a sporttörvény előírása szerint kizárólag klubkártya vagy arcképes igazolvány felmutatásával lehet bérletet venni.  Azaz mindenki csak saját magának vásárolhat bérletet. Illetve elfogadjuk azt is, ha annak a szurkolónak, aki számára bérletet kíván venni, lefénymásolja a klubkártyáját vagy arcképes igazolványát.

Négy éves korig ingyenes a belépés, de ebben az esetben nem tudunk külön széket biztosítani a gyermek számára – azaz a felnőtt ölében kell ülnie.

Aki bérletet vásárol, egyúttal vehet gépkocsi parkolóbérletet is a stadion területén lévő parkolóba. Ez korlátozott számban (150 parkoló) áll rendelkezésre. Ára: 2.000,- Ft.  Egy bérlethez egy parkolóbérlet vásárolható.

Fontos tudni: kizárólag a Haladás Ajándékboltban Edenred-utalványt, Erzsébet-sportutalványt, Postapalettát is elfogadnak, valamint K&H-s és OTP-s szépkártyával is lehet fizetni.

JEGYÉRTÉKESÍTÉS

Haladás Ajándékbolt (Szombathely, Kossuth Lajos utca 10. – bankkártyával is lehet fizetni).  

Kedd-péntek 10:30-15:30,

Szombat 9:30-11:30

Tourinform iroda (Szombathely, Fő tér 1. )

Hétfő-péntek 9:00-17:00

Szombat 9:00-16:00

Vasútállomás - Szombathely

Hétfő-szombat: 7:00 – 17:00

Haladás Sportkomplexum kávézója

Hétfő-szombat: 13.00-21.00

Internet (online)

meccsjegy.mlsz.hu weboldalon

JEGYÁRAK

Internet (meccsjegy.mlsz.hu)

„B” közép 1.000,- Ft

Hazai 2.400,- Ft

VIP 14.500,- Ft

Jegypénztárban

„B” közép 1.200,- Ft

Vendég 1.200,- Ft

Családi 2.000,- Ft

Hazai 2.600,- Ft

VIP 15.000,- Ft

Csak a grafikán kijelölt szektorokba értékesítünk jegyet, úgy, hogy a D3, D4 szektorokba csak akkor, ha már elfogyott a többi jegy.

Az A1 (sötétzöld színnel jelölt) a Haladás-szektor, itt az öregfiúk és az utánpótlás-játékosok foglalhatnak helyet.

Négy éves korig ingyenes a belépés, de ebben az esetben nem tudunk külön széket biztosítani a gyermek számára – azaz a felnőtt ölében kell ülnie.

A Családi jegy legalább 2 db 1.000,- Ft-os jegyből áll a családi szektorba - amely a A4-es szektor. Ide vásárolni kell egyszerre legalább egy, 14 év alatti gyermek és egy felnőtt részére jegyet. Természetesen a kombinációk is jók: több gyermek, egy felnőtt, illetve egy gyermek és maximum két felnőtt – utóbbi esetben egy férfinak és egy nőnek kell lennie a kísérőknek. De két gyermek, két felnőtt, három gyermek, három felnőtt, stb. is helyet foglalhat ebben a szektorban. A családi szektornál található egy gyerekszoba is, ahol igény szerint szakképzett óvónő foglalkozik a gyerekekkel – lehet festeni, rajzolni, társasozni és még sok mindent.

Amennyiben a bérlet értékesítést követően marad szabad parkolóhely, úgy a jegyvásárló is vehet gépkocsi-parkolójegyet a stadion területén lévő parkolóba.

Ára: 500,- Ft.

A jegy- és bérletvásárlók között minden hazai mérkőzés szünetében kisorsolunk egy meglepetés-élményajándékot.

BELÉPTETŐRENDSZER

A beléptető kapukkal kapcsolatban kérjük, hogy az érkező szurkoló ne forgassa át maga előtt a rendszert, mert akkor nem tud majd belépni. Amennyiben egy jeggyel másodszor próbálnak majd belépni, a rendszer „ismételt” felirattal jelzi, hogy a belépő már felhasználásra került. Abban az esetben, ha a belépő érvényes, de a szurkoló eltéveszti a szektort, a rendszer a „téves kapu” kiírással tájékoztatja erről a szurkolót és a rendezőket.

Kérjük szurkolóinkat, hogy a beléptető kapuba ne teljesen szemben, hanem vállunkat kissé előrefordítva, oldalazva lépjenek be. Amennyiben táskával, vagy csomaggal érkezik a mérkőzésre, maga elé szorítva lépjen be a forgókapuba, a táska pántja, vagy ruházata ne akadjon be. Amennyiben mégis valamilyen probléma adódna, és a kapu megáll, kérjük szurkolóinkat, hogy ne kezdjék feszegetni, lökdösni azt, hanem figyeljenek a rendezők instrukciójára.

A meccsjegy.mlsz.hu weboldal Haladás oldalán elővételben megvásárolhatók a jegyek, amely otthoni kinyomtatása révén elkerülhető a stadion jegypénztárában való sorban állás.

Az online felületen ugyanúgy regisztráció szükséges, mintha a helyszínen váltanák meg a belépőket. Az interneten maximum hat jegyet lehet egyszerre megvásárolni, fizetni kizárólag bankkártyával tud majd. Felhívjuk tisztelt szurkolóink figyelmét, hogy a beléptetéskor a rendezők az otthon kinyomtatott jegyeken található adatokat is összevetheti a személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél vagy szurkolói kártya adataival, így kérünk minden szurkolót, hogy valós adatait adja meg a jegy online vásárlásakor is!

Hajrá Hali – Várjuk Önöket az új Haladás-stadionban!

 

További hírek

Megtekintés
Távozott Stef Wils

Távozott csapatunk belga belső védője, Stef Wils. A futballista befejezi játékospályafutását.
5 0 0 2018.06.20. 17:10
Megtekintés
Boldog születésnapot, Máté!

Június 20-án ünnepli 20. születésnapját, csapatunk támadója, Tóth Máté.
0 0 0 2018.06.20. 17:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 
 
 

Támogatóink