Szombathelyi Haladás


Irány: Törökország!


2017.12.30. 00:00
haladas.hu

Január 26-tól február 4-ig Belekben készül a Szombathelyi Swietelsky-Haladás.

Pihenőjüket töltik a zöld-fehér futballisták és a szakmai stáb tagjai, a felkészülést január 9-én kezdik a zöld-fehérek. A vezetők, tulajdonosok igyekeznek a legjobb feltételeket megteremteni a téli munkához, így Halmosiék nem csak Szombathelyen készülnek majd, hanem a korábbi évekhez hasonlóan külföldi edzőtáborba is elutaznak.

A bajnoki tabella 10. helyén álló Haladás ugyanis január 26-tól február 4-ig a törökországi Belekben edzőtáborozik, a főhadiszállás a Limak Atlantis Deluxe Resort&Hotel. Törökországban három felkészülési találkozót is vív a gárda. Egy edzőmeccs már biztos: január 31-én Antalyában a 16 csapatos szerb elsőosztály utolsó helyén álló Rad Beograd ellen lép pályára a Haladás.

                                                                             A beleki Limak Atlantis Hotel

A törökországi meccseken kívül a tervek szerint még öt felkészülési találkozót játszanak a vasiak - kettőt már lekötöttek. Január 24-én 14 órakor a tízcsapatos szlovén elsőosztály listavezetője, a szlovén NK Maribor ellen lépnek pályára Ráczék - a helyszín még kérdéses. Február 16-án, 15 órakor a tíz együttest felvonultató osztrák másodosztály második helyezettje a Wiener Neustadt vendége lesz a Hali.

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Mosonmagyaróvár elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Credobus Mosonmagyaróvárt fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.04.18. 21:30
Megtekintés
A Rába-partján a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 19. fordulójában szombaton 15 órai kezdettel a Haladás Viktória az ETO FC Győr vendége lesz.
0 0 0 2024.04.18. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink