Szombathelyi Haladás


Elég volt a pihenésből!


2018.01.08. 15:50
haladas.hu

Rácz Barnabásnak, a Haladás középpályásának tartalmasan telt a téli szünet. A rövid külföldi kikapcsolódás mellett családjával töltött sok időt, de a napi mozgás sem került háttérbe.

- A téli szünet első felében a barátnőmmel töltöttem el pár feledhetetlen napot Párizsban, az ünnepek alatt pedig együtt volt a család. Szerencsére most a barátokra is több idő jutott, próbáltam mindenkivel találkozni – mondta Rácz Barnabás.

Ugyanakkor a szünetben sem eresztett le, a szakmai stáb által összeállított edzésprogramot maradéktalanul betartotta.

– Természetesen a napi mozgás sem maradt el, rosszul is éreztem volna magamat, ha nem sportolok, legtöbbször futni mentem ki. Ünnepek alatt az étkezésre is nagyon odafigyeltem, próbáltam egészségesen és mértékletesen táplálkozni, szerencsére nem igazán vagyok édesszájú, így nem fenyegetett az a veszély, hogy pár kilogrammot felszedek – emelt ki Rácz Barnabás.

- Elég volt a pihenésből, most már itt a munka ideje, nagyon várom, hogy elkezdődjenek az edzések. Erőnlétileg is jól érzem magam, abban biztos vagyok, hogy az edzők a következő napokban rendesen megmozgatnak minket. Nagy bennem a bizonyítási vágy, szeretnék minél előbb stabil kezdőjátékosa lenni a Haladásnak, valamint sokkal többször helyzetbe kerülni, majd az akciókat góllal befejezni – teszi hozzá a Haladás fiatal középpályása.

                     Rácz Barnabás tavasszal stabil kezdőjátékossá szeretne válni. Fotó: Németh Szabolcs

Úgy érzi, hogy a csapatnak az őszi szezon végére sikerült kijönnie a hullámvölgyből.

– Remélem, hasonló lesz a tavaszi folytatás, mint ahogyan az ősszel abbahagytuk. Kedden megkezdjük az alapozást, más nem is lehet a célunk, hogy egy jó és tartalmas felkészülés után tavasszal sok örömet szerezzünk a Haladás szurkolóinak – zárta a beszélgetést Rácz Barnabás.

 

További hírek

Megtekintés
Képernyőn a Vasas elleni bajnokink

Vasárnap helyett hétfőn este nyolc órakor lépünk pályára az Illovszky Stadionban.
0 0 0 2024.04.25. 13:00
Megtekintés
Összefoglaló a Mosonmagyaróvár elleni bajnokiról

Egy gól, két kiállítás a Szombathelyi Haladás-Credobus Mosonmagyaróvár (0-1) Merkantil Bank Liga-mérkőzésen.
1 0 0 2024.04.24. 14:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink