Szombathelyi Swietelsky-Haladás


Szerződést hosszabbított Kiss Tamás


2018.01.23. 11:50
Pum András

2020.december 31-ig kötelezte el magát a 2017-es év felfedezettjének választott támadónk.

Az NB I-es klubvezetők által az elmúlt év felfedezettjének választott Kiss Tamást még decemberben az ukrán Sahtar Doneck és a török Besiktas hívta próbajátékra. Az Illés Akadémián nevelkedett, ősszel három gólig jutó támadó azonban maradt Szombathelyen, sőt, másfél évvel meghosszabbította 2019. június 30-án lejáró szerződését. A 17 esztendős futballista tehát még három esztendeig, 2020. december 31-ig a zöld-fehérek játékosa. 

- A klub felajánlotta a szerződéshosszabbítást, s miután beszéltem szüleimmel, úgy döntöttünk, az a legjobb számomra, ha hosszú távra elkötelezem magam Szombathelyen - mondta Kiss Tamás. - Jól érzem magam  a Haladásnál, befogadtak a társak, s ez a három évig érvényes szerződés egyfajta biztonságot is nyújt számomra. Persze bármikor érkezhet egy, a klub és számomra is visszautasíthatatlan külföldi ajánlat. Ám konkrét lehetőségről mostanában nem hallottam. Persze egyébként sem ezen jár az agyam, hanem nap mint nap azért edzek, hogy tavasszal minél eredményesebben szerepeljünk. Kemények az edzések, nagyon sokat futunk, nincs olyan tréning, amelyiken ne lehetne elfáradni. De tudjuk jól, a következő fél évre most kell muníciót gyűjtenünk. 

                                   Kiss Tamásnak Michal Hipp gratulált a szerződéshosszabbításhoz

 

További hírek

Megtekintés
Szünet után hengereltek a lányok

A női labdarúgó NB I. 5–6. helyért vívott párharcának első mérkőzésén a Haladás-Viktória FC magabiztosan győzte le az Astrát.
0 0 0 2018.05.21. 10:20
Megtekintés
Arccsonttörés és bizakodás

Csapatunk támadója, Mészáros Karol súlyosan megsérült az Újpest FC elleni bajnoki, de hisz társaiban, hogy nélküle is kiharcolják a bentmaradást.
0 0 0 2018.05.20. 19:50

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 
 
 

Támogatóink