Szombathelyi Haladás


"Én itt maradok focizni"


2018.04.11. 20:40
Pum András

Klubunk vendégül látta a Szürcsapó utcai óvoda 48 ovisát és öt óvonénijét.

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás klubvezetésének meghívására szerda délután a Haladás-stadionba látogatott a Szűrcsapó utcai óvoda 48 nagycsoportos, ősztől már általános iskolás fiatalja és öt kísérője. A futballklub így viszonozta, hogy az óvoda a stadionban található gyerekszobába a mérkőzések idejére rengeteg gyerekjátékot ad kölcsön.

Tóth Miklós ügyvezető igazgató és kollégái a Joó Lajosné óvodavezetővel érkezett ovisoknak megmutatta az öltözőt,  a játékoskijárót, a gyerekek focizhattak a gyepen, kipróbálhatták a kispadokat. Kiderült, zsenge koruk ellenére többen járnak közülük Hali-meccsekre, sokan fociznak is. Majd a VIP-teremben gyümölcsre és üdítőre látták vendégül őket, ahol a klub dolgozói a futballisták által dedikált labdát nyújtottak át, és  Haladás-kiadványt is hazavihettek a lányok, fiúk.

A remekül sikerült  egy órányi stadiontúra végén az egyik kisfiú a stadiontúra végén úgy búcsúzott: „Én itt maradok focizni”. ..

További hírek

Megtekintés
Már nem Michal Hipp a vezetőedző

Közös megegyezéssel szerződést bontott a Szombathelyi Haladás Michal Hipp vezetőedzővel. Utódját - a tervek szerint - a napokban nevezik ki.
0 0 0 2018.09.19. 14:50
Megtekintés
Bravúr!A lányok legyőzték a bajnokcsapatot!

A női labdarúgó NB I. 5. fordulójában a Haladás-Viktória FC egy góllal legyőzte a bajnoki címvédő MTK Hungária együttesét.
0 0 0 2018.09.17. 12:50

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink