Szombathelyi Swietelsky-Haladás


"Én itt maradok focizni"


2018.04.11. 20:40
Pum András

Klubunk vendégül látta a Szürcsapó utcai óvoda 48 ovisát és öt óvonénijét.

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás klubvezetésének meghívására szerda délután a Haladás-stadionba látogatott a Szűrcsapó utcai óvoda 48 nagycsoportos, ősztől már általános iskolás fiatalja és öt kísérője. A futballklub így viszonozta, hogy az óvoda a stadionban található gyerekszobába a mérkőzések idejére rengeteg gyerekjátékot ad kölcsön.

Tóth Miklós ügyvezető igazgató és kollégái a Joó Lajosné óvodavezetővel érkezett ovisoknak megmutatta az öltözőt,  a játékoskijárót, a gyerekek focizhattak a gyepen, kipróbálhatták a kispadokat. Kiderült, zsenge koruk ellenére többen járnak közülük Hali-meccsekre, sokan fociznak is. Majd a VIP-teremben gyümölcsre és üdítőre látták vendégül őket, ahol a klub dolgozói a futballisták által dedikált labdát nyújtottak át, és  Haladás-kiadványt is hazavihettek a lányok, fiúk.

A remekül sikerült  egy órányi stadiontúra végén az egyik kisfiú a stadiontúra végén úgy búcsúzott: „Én itt maradok focizni”. ..

További hírek

Megtekintés
Szerdán szurkolói ankét

Klubunk szerdán 18 órakor a Haladás Sport Bárban szurkolói ankétot tart.
0 0 0 2018.07.16. 13:30
Megtekintés
Remek döntetlen a Slovan Bratislava ellen

Első nyári felkészülési mérkőzésén a Haladás-Viktória FC döntetlent játszott a Bajnokok Ligájában induló szlovák Slovan Bratislava ellen.
0 0 0 2018.07.16. 13:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 
 
 

Támogatóink