Szombathelyi Haladás


Hazaengedték Gyurján Mártont


2018.04.24. 10:30
Pum András

Kedd délelőtt hazaengedték a kórházból a Balmazújváros ellen orcsonttörést és agyrázkódást szenvedett kapusunkat, Gyurján Mártont.

Ahhoz képest amilyen állapotban volt az elmúlt napokban, annál jobban van most már a Szombathelyi Swietelsky-Haladás-Balmazújváros (0-0) meccsen orcsonttörést és agyrázkódást szenvedett Haladás-hálóőr, Gyurján Márton. Más kérdés, hogy telefonban olyan a hangja, mintha nagyon megfázott volna – pedig ez a mély hang az orcsonttörés eredménye.

- Kedd délelőtt megkaptam a zárójelentésemet, és hazanegedtek a kórházból – mondta Gyurján Márton. – Most már sokkal jobban vagyok, mint vasárnap és hétfőn voltam, nincsenek fájdalmaim, rendesen kapok levegőt is. A kórházban korábban egy műtéttel helyrerakták a törött orrom, 12 öltéssel varrták össze aztán a sebet. Ami az ütközést illeti, a szünet utáni percek teljesen kiestek az emlékezetemből, így az esetre sem emlékszem. Azóta már többször visszanéztem a jelenetet, mit mondjak, nem nézett ki valami jól. A balmazújvárosiak csatára, Harsányi Zoltán sms-t írt, amelyben jobbulást kívánt és reméli, mihamarabb visszatérek a pályára. Válaszoltam neki, nincs bennem harag, hiszen nem szándékosan csúszott belém. Most otthon egy darabig pihenennem kell, de ez nem azt jelenti, hogy ágyban fekszem, csak, hogy nem szabad megerőltetnem magam. Sétálhatok, és ha minden jól megy, körülbelül két hét múlva elkezdhetem az edzéseket.

További hírek

Megtekintés
Városi rangadót vív a Haladás II.

Pénteken 19 órai kezdettel a Király SE vendégeként lép pályára a Szombathelyi Haladás II.
0 0 0 2024.03.28. 11:00
Megtekintés
Volt szombathelyi futballisták a válogatottak élén

A Haladás Viktória korábbi labdarúgója, Rácz Zsófia lett a magyar női U19-es válogatott szövetségi kapitánya. A felnőtteké pedig az egykoron szintén Szombathelyen szereplő Szarvas Alexandra.
0 1 0 2024.03.27. 13:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink