Szombathelyi Haladás


Nyerőember volt Németh Márió


2016.08.15. 13:30
Pum András

Mindhárom Haladás-találatban benne volt Németh Márió, aki a zöld-fehérek egyik legjobbja volt a szombati, Diósgyőr elleni bajnokin.

Szezonbeli eddigi legjobb teljesítményével rukkolt elő a szombati Diósgyőri VTK (3-1) elleni bajnokin  a Szombathelyi Swietelsky-Haladás. A zöld-fehérek olyan első félidőt produkáltak, amelyet magyar pályán csak ritkán látni. Számtalan gyors támadás futott a pályán, a bajnokságot jól kezdő miskolciak szinte levegőhöz sem jutottak a nagy nyomás alatt. A gárda egyik legjobb – ha nem a legjobb – játékosa Németh Márió volt. A támadó az első és a harmadik gólban is benne volt, a másodikat pedig ő szerezte.

                                        A kapus és a védő a földön, Németh pedig alábök a labdának... Fotó: Németh Szabolcs

- Kellett a korai gól is a sima győzelemhez, hiszen a gyors találat meghatározta első félidei játékunkat – mondta Németh Márió. – Nagyon jó első félidőt produkáltunk, nem is emlékszem, mikor szereztünk három gólt egy félidő alatt. Bejött a rövidpasszos játék, tényleg jól ment a foci. A gólom? Kicsit hosszan vettem át a labdát, láttam, hogy a kapus eldől, ezért döntöttem úgy, hogy átemelem felette. A második félidőt viszont nem így terveztünk, ahogy sikerült. Úgy akartunk kijönni, mint az elsőre, sajnos nem sikerült. Ám kontrából még így is megvolt az a két-három lehetőségünk, amelyet ha kihasználunk, több góllal is nyerhettünk volna.  De persze a 3-1-el is nagyon elégedettek vagyunk.

- Nem csak a csapatnak, Önnek is jól ment a futball.

- Én is így éreztem, végre mondhatom azt, hogy élveztem a játékot, kijött a lépés, kellett az előző pár meccs, hogy elkapjam a fonalat. Sem nekem, sem a csapatnak nem úgy indult a szezon, ahogy elterveztük. Most már kijött a lépés. Megvolt az a jó csapatszellem ami az elmúlt bajnokságban jellemezte a csapatot. Ezen az úton kell tovább haladnunk.

További hírek

Megtekintés
Képernyőn a Vasas elleni bajnokink

Vasárnap helyett hétfőn este nyolc órakor lépünk pályára az Illovszky Stadionban.
0 0 0 2024.04.25. 13:00
Megtekintés
Összefoglaló a Mosonmagyaróvár elleni bajnokiról

Egy gól, két kiállítás a Szombathelyi Haladás-Credobus Mosonmagyaróvár (0-1) Merkantil Bank Liga-mérkőzésen.
1 0 0 2024.04.24. 14:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink