Szombathelyi Haladás


2Rule-ban a Haladás!


2018.07.19. 14:00
haladas.hu

Új mezben, a 2Rule-ban lép pályára a 2018/19-es bajnokságban a Szombathelyi Haladás NB I-es labdarúgócsapata.

A gyönyörű stadionhoz hasonlóan szép mez is dukál: a 2018/19-es bajnoki szezonban új szerelésben, a magyar 2Rule (ejtsd: turul) szerepel az előző bajnokságot nyolcadik helyen záró Szombathelyi Haladás. 

– Az előző sportszergyártónkkal három éve kötött kötött szerződésünk idén nyáron lejárt – tudtuk meg Tóth Miklóstól, a Haladás ügyvezető igazgatójától. – Több sportszergyártó is megkeresett bennünk, de ár/érték arányban a 2Rule márka volt a legjobb, így mellettük döntöttünk. Az alapszínek nem változtak, változatlanul a zöld és a fehér a Haladás színe, de lesz egy harmadik, az első kettőtől teljesen elütő mezünk. Utóbbit elsősorban akkor használjuk, ha az ellenfél színösszeállítása miatt  az alapszíneinkben nem léphetünk pályára. 

– Miután eddig kevésbé ismert márkáról van szó, előzetesen nem tudtam mire számítsak – mondta Németh Márió, a Haladás támadó középpályása. – Őszintén mondom: kellemesen csalódtam! Eddig a fehér meccsszerelést és a zöld edződresszt kaptuk meg, mindkettő nagyon tetszik. Az öltözőben is beszélgettünk a 2Rule-ról, s valamennyi csapattársam egyöntetűen dicsérte az új szerelést. Nem csak küllemében, hanem anyagában is kiváló minőségű a mez és a nadrág is. Futballoztam már néhány nagy külföldi, elismert márka szerelésében, s nyugodt szívvel kijelenthetem: a 2Rule semmiben sem marad el tőlük, sőt. Úgyhogy a mezen semmi sem múlik, persze ahogy viccesen mondani szoktuk: ha nyerünk, jó a mez, ha kikapunk, nem. 

A szombathelyiek szombaton 20.15-kor a Budapest Honvéd otthonában már új szerelésükben lépnek pályára.

S hogy miért jó a 2Rule? Például ezért:

A minőség tekintetében versenyképes a legismertebb márkákkal

A 2Rule tervezői készen álltak arra, hogy a „kinézettel” kapcsolatos elvárásainkat teljesítsék és emellett maguk is előálltak kreatív elképzelésekkel

Magyar tervezők, magyar designerek, és részben magyar gyártók állítják elő a termékeket.

Klubunk elkötelezett a magyar sport – ezen belül a magyar futball – általános fejlődése mellett. Meggyőződésünk, hogy a magyar sport bármely szereplőjének sikere visszahat a többiekre is: a siker sikert szül.

Ezért örömmel vettük, hogy immár a sportfelszerelések, a sport ruházati márkák piacán is jelen van egy magyar gyártó, egy magyar brand. Ha ezen a téren sikert ér el egy vállalkozás, az sikert fog hozni a magyar sportnak, a magyar futballnak is.

Játékosaink, a csapatunk a 2018/19-es bajnoki évben a 2Rule termékeiben, felszerelésében lépnek pályára otthon és idegenben is természetesen. Ezeket viselik az edzéseken, a nyilvános szerepléseken, a külföldi megmérettetéseken is.

Reméljük, hogy szurkolóink is értékelik és örömmel fogadják, hogy immár büszkén viselhetik a klub új felszereléseit, mezeit, melyek egy új magyar márkát, a 2Rule-t indítanak el, egy, a közös sikerhez vezető úton.

Hajrá Hali, hajrá 2Rule!

További hírek

Megtekintés
Képernyőn a Vasas elleni bajnokink

Vasárnap helyett hétfőn este nyolc órakor lépünk pályára az Illovszky Stadionban.
0 0 0 2024.04.25. 13:00
Megtekintés
Összefoglaló a Mosonmagyaróvár elleni bajnokiról

Egy gól, két kiállítás a Szombathelyi Haladás-Credobus Mosonmagyaróvár (0-1) Merkantil Bank Liga-mérkőzésen.
1 0 0 2024.04.24. 14:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink