Szombathelyi Haladás


Végleges az NB II. mezőnye


2021.05.27. 14:00
haladas.hu

Kialakult a Merkantil Bank Liga 2021/22 évi mezőnye. Új csapat a Diósgyőri VTK, a Budafok, a III. ker TVE, a Kecskemét és a Tiszakácske.

Véglegessé vált az NB II. 2021/22-es szezonjának mezőnye. Mint ismert, az előző másodosztályú bajnokságból a DVSC és a Gyirmót feljutott, míg a Kaposvár, a Kazincbarcika és a Debreceni EAC kiesett. Az NB I-ből most a Diósgyőri VTK és a Budafok érkezett, míg a három NB III-as csoportból a Tiszakécske, a Kecskemét és a III. ker TVE jutott fel. A kecskemétiek ugyan csak a második helyen végeztek, de mivel az első Iváncsa nem vállalta a szereplést, így az alföldiek lettek NB II-esek.

Az NB II. mezőnye: III. Kerületi TVE, Aqvital FC Csákvár, Békéscsaba 1912 Előre, BFC Siófok, Budafoki MTE, Budaörsi SC, Dorogi FC, Diósgyőri VTK, FC Ajka, Kecskeméti TE, Nyíregyháza Spartacus FC, Pécsi MFC, Soroksár SC, Szeged-Csanád Grosics Akadémia, Szentlőrinc, Szolnoki MÁV FC, Szombathelyi Haladás, Tiszakécskei LC, Vasas FC, WKW ETO FC Győr.

A bajnokság augusztus 1-jén rajtol.

További hírek

Megtekintés
Összeállt a Haladás szezonzáró stábja

A Klub Vezetősége azonnal megtette a szükséges lépéseket, hogy a Vasas elleni mérkőzésre megfelelően tudjon készülni a csapat.
0 0 0 2024.05.07. 15:05
Megtekintés
Jovic lemondott

A Szombathelyi Haladás NB II-es férfi labdarúgócsapatának vezetőedzője Aleksandar Jovic 2024. május 6-án, azonnali hatállyal benyújtotta lemondását, melyet a Klub Vezetősége elfogadott.
0 0 0 2024.05.07. 10:30

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink