Szombathelyi Haladás


Jó úton indultunk el


2021.06.28. 15:50
PA

A Szombathelyi Haladás 17 éves támadója, Szíjjártó Ármin célja, hogy minél előbb bemutatkozzon csapatunkban.

A veszprémi születésű támadó, Szíjjártó Ármin egy éve érkezett a Puskás Akadémiáról az Illés Akadémiára. A 17 éves futballista az U17-es és U19-es csapatban szerepelt - ám sérülése miatt sokat ki kellett hagynia. A gólerős támadó immáron teljesen rendbejött és múlt pénteken ő is három évre szóló szerződést írt alá a Szombathelyi Haladással.  

- Már korábban, 14 éves koromban is hívtak az Illés Akadémiára, de akkor még a Puskás Akadémiát választottam - mondta Szíjjártó Ármin. - Sok gólt szereztem Felcsúton és ahogy tavaly nyáron Szombathelyre kerültem, már az első U17.-es meccsemen két gólt lőttem és a következő találkozókon is jöttek a találatok. Korábban volt egy keresztszalag-sérülésem, meg is operáltak, de mostanra teljesen rendbejöttem. Nagyon örülök, hogy profi szerződést kaptam a Haladástól. Ami az esélyeimet illeti, nagyon sokan vagyunk támadóposzton, de elsőszámú célom, hogy bemutatkozzam és, hogy jó játékkal és gólokkal segítsem a csapatot. Ehhez persze az edzéseken oda kell tennem magam, de én mindent beleadok.  Az erősségeim? Gyors és kapu előtt veszélyes vagyok, az egy az egy elleni szituációkat a sebességem miatt jól meg tudom játszani. A hátrányom pedig, hogy a fejjátékban sokat kell még fejlődnöm. Ami a célokat illeti, most kezdtünk el egy olyan úton haladni, ami majd be fog érni, a szakmai stáb és a játékosok is nagyon jó hozzáállással dolgoznak. Rengeteget melózunk, mindenki odateszi magát az edzéseken és hiszem, hogy ennek meg is lesz az eredménye: a bajnokságban az élboly a célunk. 

          Szíjjártó Ármin három évre kötelezte el magát a Haladáshoz Fotó: Cseh Gábor/Vas Népe

További hírek

Megtekintés
Vereség a Kazincbarcikától

A labdarúgó NB II. 31. fordulójában a Szombathelyi Haladás 3-1-re kikapott a Kazincbarcikától.
0 0 0 2024.05.05. 21:00
Megtekintés
Itt nézheted élőben a Haladás-Kazincbarcika bajnokit

A Merkantil Bank Liga 31. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Kolorcity Kazincbarcika SC-t fogadja. Élőben közvetítjük a találkozót.
1 0 0 2024.05.05. 10:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink