Szombathelyi Haladás


Összeállt a szakmai stáb


2021.07.01. 17:00
PA

Csütörtök kora délután sajtótájékoztatón mutatkozott be hivatalosan a média képviselőinek a Szombathelyi Haladás szakmai stábja.

Az előző idényt a 11. helyen záró zöld-fehérek a nyári felkészülést már Németh Szabolccsal kezdték el. A szakemberhez közben másoedzőként a korábbi Haladás-futballista, Sipos Norbert csatlakozott. A klub csütörtökön hivatalos sajtótájékoztatón mutatta be a sajtó képviselői számára a szakembereket – a stáb ekkorra egy újabb trénerrel, a korábban a nyíregyházi korosztályos utánpótlás-csapatoknál edzőként, majd legutóbb a Diósgyőri VTK NB III-as együttesénél erőnléti edzőként dolgozó Paulik Istvánnal bővült. A szakember Sipos Norberttel együtt segíti Németh Szabolcs munkáját. 

Séllei Árpád, a Haladás ügyvezető igazgatója elmondta, bár Mátyus Jánossal nem volt pozitív az elválás, segítőjének, Felipe Matosnak – aki már szintén távozott – sok sikert kívánt, hiszen a szakember munkája során valóban mindent megtett a Haladásért. Az ügyvezető még elmondta: az új stábot úgy alakították ki, hogy a három szakember egyaránt a támadófutball iránt legyen elkötelezett.

– Szeretném a menedzsmentnek megköszönni a bizalmat – mondta Németh Szabolcs. – Bízok benne, hogy az  elvárásoknak megfelelünk, azért dolgozunk, hogy a szurkolók büszkék legyenek ránk.

                                   Balról: Sipos Norbert, Németh Szabolcs, Paulik István

– Nagyon örültem a felkérésnek, hiszen mindenki tudja, mit jelent számomra a Haladás – jelezte Sipos Norbert. – A munkámat a lehető legnagyobb elánnal és hozzáállással végzem és maximálisan segítem Szabolcs munkáját. Bízom benne, hogy ütőképes csapatot sikerü összeraknunk és hamarosan komolyabb célokat is kitűzhetünk. 

– Örömmel vállaltam a munkát, nagyon bízom bent, hogy minél több örömet szerez a csapat a Haladás-szurkolók, a szombathelyiek számára – fogalmazott Paulik István.

További hírek

Megtekintés
Vereség a Kazincbarcikától

A labdarúgó NB II. 31. fordulójában a Szombathelyi Haladás 3-1-re kikapott a Kazincbarcikától.
0 0 0 2024.05.05. 21:00
Megtekintés
Itt nézheted élőben a Haladás-Kazincbarcika bajnokit

A Merkantil Bank Liga 31. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Kolorcity Kazincbarcika SC-t fogadja. Élőben közvetítjük a találkozót.
1 0 0 2024.05.05. 10:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink