Szombathelyi Haladás


Szombaton Dunaszerdahelyen lépünk pályára


2021.07.01. 20:10
PA

Csapatunk szombaton 17 órai kezdettel a szlovák bajnokság 2. helyén végzett Dunaszerdahelyi AC otthonában lép pályára.

A szerdai, ZTE (1-1) elleni felkészülési mérkőzést követően szombaton ismét pályára lép Németh Szabolcs együttese. A mieink szombaton 17 órai kezdettel Dunaszerdahelyen, a MOL Futball Akadémián a szlovák bajnokság legutóbbi 2. helyezettje, a DAC otthonában lép pályára. A csallóközi klubban három magyar válogatott játékos is szerepel: a szombathelyi születésű Schäfer András mellett Kalmár Zsolt és Vida Máté - ám egyikük sem lép pályára szombaton. Kalmár súlyos térdsérülése után lábadozik, míg Schäfer az Európa-bajnokság miatt kapott pluszpihenőt, amelyet éppen Vidával és párjaikkal tölt külföldön. A két futballista július 6-án csatlakozik a sárga-kékekhez.

                                                                            Fotó: fcdac.sk

A Dunaszerdahely szerdán az FTC vendégeként lépett pályára felkészülési mérkőzésen és 1-0-ra kikapott. Az együttes a Jedlička (46. Veszelinov) - Kružliak, Beskorovainyi, Brunetti (76. Malý) - Vera, Fábry (63. Andzouana), Njie (76. Braun), Nebyla (70. Veselovský), Moumou - Taiwo (76. Sharani), Divković (63. Rymarenko). összeállításban szerepelt.

Mivel a szombaton 17 órakor kezdődő mérkőzést a MOL Futball Akadémián rendezik, ezért nézők nem tekinthetik meg a találkozót. A DAC-ra az Európa-ligában egyébként a szerb Partizan Beograd vár.

További hírek

Megtekintés
Vereség a Kazincbarcikától

A labdarúgó NB II. 31. fordulójában a Szombathelyi Haladás 3-1-re kikapott a Kazincbarcikától.
0 0 0 2024.05.05. 21:00
Megtekintés
Itt nézheted élőben a Haladás-Kazincbarcika bajnokit

A Merkantil Bank Liga 31. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Kolorcity Kazincbarcika SC-t fogadja. Élőben közvetítjük a találkozót.
1 0 0 2024.05.05. 10:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink