Szombathelyi Haladás


Itthon tartani a három pontot


2021.08.07. 23:00
PA

Holdampf Gergőnek rengeteg erőt adnak szurkolóink, a középpályás vasárnap este az ETO ellen is győzni akar.

Holdampf Gergő jól futballozott a pécsi szezonnyitón, a középpályás sok labdát szerzett, a pécsiek sok támadását szűrte meg és a szombathelyi támadásokban is aktív szerepet vállalt. A 27 éves futballista alapembere a Szombathelyi Haladásnak, az elmúlt bajnokságban például 33 bajnokin szerepelt kezdőként. A Hali 8-asa úgy véli: akkor ér igazán sokat a Pécsett szerzett három pont, ha vasárnap este a Győrt is legyőzzük.

- Úgy gondolom az első félidei pécsi játékunkra lehet építeni - mondta Holdampf Gergő. - Azon kell dolgoznunk, hogy azt a fajta labdabirtoklást, kombinatív játékot a mérkőzés egészében meg tudjuk valósítani, ne csak egy félideig. A második félidőben ugyan a játékunk nem volt jó, de kapott gól nélkül hoztuk el a három pontot, ami jól mutatja, hogy a védekezésünk rendben volt. Úgy gondolom, sok csapat hullajt még pontokat a pécsi stadionban. Mindenképp értékes három pontot szereztünk, de mindannyian tudjuk ez mikor ér igazán valamit… Hétvégi ellenfelünk, a győriek kerete átalakult, hogy jobbak lettek, vagy sem, az majd kiderül. Mindenesetre nehéz mérkőzésre számítok, de megfelelően felkészültünk belőlük, tudjuk mivel okozhatnak nehézségeket és azt is, hogy hol sebezhetőek. A nyugati rangadón a cél egyértelmű: hazai pályán, a rengeteg erőt adó szurkolóink előtt, itthon tartani a három pontot. Hajrá Hali!

                                  Holdampf Gergő a pécsi siker után az ETO ellen is győzelemre készül

További hírek

Megtekintés
A Szekszárdot fogadja a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 20. fordulójában szombaton 16 órakor a Haladás Sportkomplexumban a Haladás Viktória a Szekszárdi WFC-t fogadja.
0 0 0 2024.04.26. 20:10
Megtekintés
A Mecsekalján a Szombathelyi Haladás

A labdarúgó NB II. 30. fordulójában vasárnap 17 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás a Pécsi MFC vendége lesz.
0 0 0 2024.04.26. 12:30

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink