Szombathelyi Haladás


Az ETO-t fogadják a lányok


2021.08.12. 20:10
haladas.hu

A Simple Liga női labdarúgó NB I. nyitófordulójában pénteken 17 órakor a Haladás Sportkomplexumban a Haladás-Viktória az ETO FC Győrt fogadja.

Mindkét zöld-fehér csapat kerete jelentősen átalakult a nyáron, a tavalyi párharcokból ezért nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni. De a statisztika kedvéért: Szombathelyen 1-1-re végeztek a felek, Győrött az ETO nyert 3-1-re. A nyáron a kisalföldiekhez érkezett többek között a válogatott támadó, Nagy Lilla és a jamaikai csatár, Tiffany Cameron. A győrie­ket erősíti a volt szombathelyi Rácz Zsófia és Öreg Cintia is.

– Nagyon örülök, hogy elkezdődik a bajnokság, nemcsak én, hanem a lányok is várták a rajtot – mondta Székely Tibor, a szombathelyiek vezetőedzője. – A győriek már télen is megerősítették a keretüket, nyáron pedig még tovább erősödtek. Más célokért küzdenek, mint mi, a dobogón akarnak végezni. Mi a tervezett munkát elvégeztük és szépen, folyamatosan fejlődik a csapat. Tiszteljük ellenfelünket, de jó meccset szeretnénk vívni a kisalföldiekkel. Vannak sérültjeink, ám azok számára, akik pótolják őket, itt a lehetőség a bizonyításra.

                        Balról: Horti Bogi, Nagy Vanessza, Balogh Henrietta. Fotó: Unger Tamás/vaol.hu

A mérkőzés megtekintése ingyenes, a szurkolók a sajtórészen foglalhatnak helyet - bejárat a "Gazdasági, Sajtóbejárat" felöl (Bartók Béla körút, Perint-híd mellett).  A meccsre a 18 éven felüli nézők védettségi igazolvánnyal mehetnek be.

További hírek

Megtekintés
Borsodi vendégek

A Merkantil Bank labdarúgó NB II. 31. fordulójában vasárnap 17 órakor a 11. Szombathelyi Haladás a 9. Kolorcity-Kazincbarcika SC csapatát fogadja.
0 0 0 2024.05.03. 12:30
Megtekintés
Jegyelővétel a Kazinbarcika elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 31. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Kolorcity-Kazincbarcika SC-t fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.05.02. 12:40

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink