Szombathelyi Haladás


Győzni megyünk!


2021.08.14. 18:50
Pum András

A Szombathelyi Haladás 19 éves védője, Kállai Kevin amondó: más eredmény, mint a győzelem, nem is jöhet szóba.

A mieink az első két fordulóban négy pontot szereztek és mindössze egy gólt kaptak, azt is tizenegyesből és a 93. percben. Vagyis az együttes csapatvédekezése, védekezése rendben van, ebben pedig jelentős szerepe van jobb oldali védőnknek, Kállai Kevinnek. A 19 éves futballista mindkét eddigi mérkőzést végigjátszotta, biztos pont volt a védelem jobb oldalán.

- Szerintem remekül összeállt a csapat a pályán és azon kívül is, semmi gond a hangulattal, remek a csapatszellem - mondta Kállai Kevin. - Ami a vasárnapi mérkőzést illeti, jó és sok-sok párharccal tarkított összecsapásra számítok. Sokat készültünk a Nyíregyházából, alaposan kielemeztük a játékunkat, ennek megfelelően gyakoroltunk az edzésekenis. A csapat jó formában van, mindenképpen győzni megyünk, más nem is jöhet  szóba! Hogy mivel töltöm az időt ilyen hosszú buszúton? Leginkább zenét hallgatok és videókat nézek - ezek a dolgok kikapcsolnak.

                                                    Kállai Kevin jól futballozott az első két fordulóban

A mérkőzés vasárnap 17.30-kor kezdődik a nyíregyháziak ideiglenes hazai pályáján, Balmazújvárosban.

További hírek

Megtekintés
Borsodi vendégek

A Merkantil Bank labdarúgó NB II. 31. fordulójában vasárnap 17 órakor a 11. Szombathelyi Haladás a 9. Kolorcity-Kazincbarcika SC csapatát fogadja.
0 0 0 2024.05.03. 12:30
Megtekintés
Jegyelővétel a Kazinbarcika elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 31. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Kolorcity-Kazincbarcika SC-t fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.05.02. 12:40

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink