Szombathelyi Haladás


Viharsarki vendégek


2021.08.17. 20:50
PA

A Merkantil Bank Liga NB II. 4. fordulójában szerdán 19 órai kezdettel a Haladás Sportkomplexumban a Szombathelyi Haladás a Békéscsaba 1912 Előre együttesét fogadja.

A Haladás jól, a Békéscsaba viszont rosszul rajtol. Németh Szabolcs vezetőedző csapata három meccsen egy győzelmet és két döntetlent gyűjtött be, kilenc pontot szerzett, a kilencedik helyen áll, míg a vendéggárda egy döntetlen mellett két vereséget számlál és a 16. helyen tanyázik. A Haladás 1-0-ra nyert Pécsett, majd a 92. percben szintén 1-0-ra vezetett a Győr ellen – 1-1 lett a vége. Vasárnap epedig 0-0-ra végzett a Nyíregyháza vendégeként – de jóval közelebb állt a győzelemhez, mint ellenfele. Nem véletlenül nyilatkozta a meccs után a Haladás vezetőedzője, hogy a három meccsen mutatott játékkal elégedett lehet, de a pontok számát kevesli.

A lila-fehérek a nyitányon odahaza 1-0-ra kikaptak a Szegedtől, majd 2-1-re Dorogon. Legutóbb az újonc Tiszakécske ellen 2-2-re végeztek – Preisinger Sándor együttese tehát nyeretlen a bajnokságban.

– A békéscsabaiak keretében sok jóképességű játékos is található, többre képesek annál, mint amit eddig nyújtottak – mondta Németh Szabolcs, a Haladás vezetőedzője. – Úgyhogy becsapósak az eddigi eredményeik, ezekből nem lehet kiindulni. Egyénileg a rutinos támadót, Nikola Pantovicot emelném ki, kulcsofontosságú lesz, hogy semlegesítsük. Kielemeztük a csabaiak futballját, egy játszó csapat lesz az ellenfelünk. Egyértelműen a három pont megszerzése a célunk, ehhez végig koncentrált, fegyelmezett játékra lesz szükségünk. Sosem lehetünk elégedettek magunkkal, ahhoz, hogy nyerjünk, hogy jól szerepeljünk, a játék minden elemében folyamatosan fejlődnünk kell. Nem jelenthet gondot, hogy egy hét alatt három mérkőzést játszunk, hiszen a felkészülés során azért dolgoztunk, edzettünk keményen, hogy az ilyen terhelést is bírja a csapat. Ebben az időszakban azon van a hangsúly, hogy mentálisan rendben legyen a csapat és frissítsük a játékosokat. Délczeg Gergely és Szijjártó Ármin sérült.

                                Kiss Bence jó teljesítményt nyújtott az első három fordulóban

- Nagyon jól éreztem magam a pályán, a csapat is jól futballozott, ráerőltettünk akaratunkat a Békéscsabára - elevenítette fel a Nyíregyháza elleni mérkőzést Tóth-Gábor Kristóf. - Bár helyzeteink megvoltak, sajnos nem sikerült betalálnunk. Örültem, hogy játszhattam, de tudom, hogy többre vagyok képes annál, amit nyújtottam és sokkal jobb játékot várok magamtól a folytatásban. Ami a szerdai meccset illeti, felesleges azt nézni, milyen eredményeket ért el eddig a Békéscsaba, erre a meccsre kell koncentálni és le kell győzni őket.

A Haladás Ajándékboltban szerdán 16 óráig lehet jegyet és bérletet venni, a stadion pénztárai 16 órakor nyitnak.A stadionnál bérletet már nem, csak jegyet lehet venni. 

Hangsúlyozzuk: 18 éven felüliek kizárólag védettségi igazolvánnyal és személyi azonosító okmánnyal vehetnek jegyet. Ezeket az okmányokat a vásárlás helyén (Haladás Ajándékbolt vagy stadion jegypénztárai) - a jogszabályoknak megfelelően - kötelező elkérni és a beléptetés során a biztonsági szolgálat emberei is ellenőrzik e két igazolványt. 18 éven aluliak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt társaságában tekinthetik meg a bajnokit.

Várunk mindenkit a stadionba - Hajrá, Hali!

További hírek

Megtekintés
Borsodi vendégek

A Merkantil Bank labdarúgó NB II. 31. fordulójában vasárnap 17 órakor a 11. Szombathelyi Haladás a 9. Kolorcity-Kazincbarcika SC csapatát fogadja.
0 0 0 2024.05.03. 12:30
Megtekintés
Jegyelővétel a Kazinbarcika elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 31. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Kolorcity-Kazincbarcika SC-t fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.05.02. 12:40

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink