Szombathelyi Haladás


Vezetőedzői értékelések


2021.08.29. 23:29
haladas.hu

Így látta a Szombathelyi Haladás-Szeged Csanád-Grosics Akadémia (1-0) mérkőzést Németh Szabolcs és Dragan Vukmir.

Németh Szabolcs: - Már a mérkőzés előtt is tudtuk, hogy a Szeged egy nagyon kellemetlen és agresszív stílusban futballozó csapat. Nagyon meg is nehezítette a dolgunkat. Az első félidőben nem találtuk a játék ritmusát, nem tudtuk a saját játékunkat játszani. Kevés helyzetet alakítottunk ki, a Szeged akarata jobban érvényesült, mint a mienk. A második félidőben viszont úgy érzem megérdemelten szereztük meg a győzelmet. A két becserélt játékos lendítette a csapaton és sokat tettek azért, hogy itthon tartsuk a három pontot. Összességében elégedett vagyok a csapatom teljesítményével. Jön két hét pihenő, harmadikok vagyunk a tabellán - ezen az úton kell továbbmennünk. Két gólt kaptunk az eddigi hat meccsen, úgyhogy le a kalappal a srácok előtt.

Dragan Vukmir: – Gratulálok a Haladásnak. Tudtuk, hogy egy masszív, jól védekező csapattal nézünk szembe, amely veszélyes a pontrúgásokból. Jól küzdöttünk, de sajnos a játékunk nem volt az igazi. Szerintem a döntetlen igazságosabb lett volna.

További hírek

Megtekintés
Soroksáron a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 21. fordulójában a Haladás Viktória szombaton 17 órakor a Soroksár SC vendége lesz.
0 0 0 2024.05.03. 20:40
Megtekintés
Borsodi vendégek

A Merkantil Bank labdarúgó NB II. 31. fordulójában vasárnap 17 órakor a 11. Szombathelyi Haladás a 9. Kolorcity-Kazincbarcika SC csapatát fogadja.
0 0 0 2024.05.03. 12:30

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink