Szombathelyi Haladás


Deve visszatért!


2021.08.30. 22:40
PA

Csapatunk védője, Devecseri Szilárd Achilles-ín szakadása után, sérüléséből felépülve a Szeged Csanád-Grosics Akadémia (1-0) elleni vasárnapi bajnokin játszott újra.

„Hat hónap és négy nap” – vágta rá egyből Devecseri Szilárd, amikor arról kérdeztük, mennyit kellett pontosan kihagynia. Mint ismert, a Szombathelyi Haladás korábbi válogatott védője a február 10-i, Kisvárda (0-1) elleni Mol Magyar Kupa-mérkőzésen 65. percében szenvedett súlyos sérülést, bal lábában elszakadt az Achilles-ína. A 31 éves játékost aznap este meg is operálták, féléves kihagyást jósoltak számára az orvosok. Nos, nem is tévedtek, hiszen kicsivel több mint félév elteltével a csupaszív védő ismét pályára léphetett, a vasárnapi, Szeged ellen 1-0-ra megnyert bajnoki 87. percében küldte pályára Németh Szabolcs vezetőedző. Devecseri már a korábbi meccseken is kerettag volt, de az alföldiek ellen tért vissza.

- Érett már a visszatérésem, hiszen a Békéscsaba ellen a félidőben szóltak, hogy valószínűleg becserél a mester, csak akkor Bosnjak már az első félidő végén megsérült és lehet, hogy sok lett volna egy teljes félidőt játszanom – mondta Devecseri Szilárd. – Vártam már ezt a pillanatot, a Szeged ellen végre eljött! Megmondom őszintén izgultam, amikor szóltak, hogy becserélnek, ennyi kihagyás után nehéz beállni egy mérkőzésbe. Edzőmérkőzéseken sem játszottam a nyáron, úgyhogy meccshiánnyal küszködök. Bennem volt a félsz, nehogy hibázzak, de nagyon boldog voltam, hogy visszatérhettem. Habár nem értem labdába, így is elérzékenyültem, miután lefújták a mérkőzést. Nagyon jólesett ismét a pályán lenni, meccset játszani. Az pedig külöm boldogság volt, hogy győztes bajnokin térhettem vissza. Teljesen  tünetmentes vagyok, komoly megerőltetésre sem dagad be a lábam. Lekopogom: szerintem teljesen rendben vagyok. A társak is gratuláltak, hogy újra játszottam és fizethetem is nekik a beugrót... De természetesen örömmel teszem! A bajnoki szünet alatt lesz edzőmeccsünk, ahol azok kapnak lehetőséget, akik eddig kevesebbet futballoztak, úgyhogy nekem ilyen szempontból jól jött a kéthetes szünet. Nagyon nehéz félév van mögöttem, rengeteget dolgoztam, hogy visszatérhessek.

További hírek

Megtekintés
Soroksáron a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 21. fordulójában a Haladás Viktória szombaton 17 órakor a Soroksár SC vendége lesz.
0 0 0 2024.05.03. 20:40
Megtekintés
Borsodi vendégek

A Merkantil Bank labdarúgó NB II. 31. fordulójában vasárnap 17 órakor a 11. Szombathelyi Haladás a 9. Kolorcity-Kazincbarcika SC csapatát fogadja.
0 0 0 2024.05.03. 12:30

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink