Szombathelyi Haladás


Rangadó a Grosics Stadionban


2021.09.10. 20:45
Pum András

A Merkantil Bank Liga NB II. 7. fordulójának rangadóján vasárnap 16 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás a Dorogi FC vendégeként Tatabányán a Grosics Gyula Stadionban lép pályára.

Rangadót rendeznek a Dorog ideiglenes otthonában, Tatabányán: a 2. helyen álló, 12 pontos Dorog a 3., szintén 12 pontos Szombathelyi Haladást fogadja. A Fenyvesi László irányította Komárom-Esztergom megyei gárda eddigi hat meccséből kétszer játszott otthon, a Békéscsabát 2-1-re, a Szegedet 1-0-ra verte. Idegenben két-két győzelem és vereség a dorogiak mérlege, a legutóbbi körben 2-1-re nyertek Tiszakécskén. A dorogi együttes keretében Izing Martin, Tomás Lénárt neve csenghet ismerősen, no és az Illés Akadémián nevelkedett Nyíri Vincéé.

A Haladás veretlen, Németh Szabolcs együttese hat forduló alatt csupán két gólt kapott, ez messze a legkevesebb a mezőnyben, ráadásul eddigi három idegenbeli bajnokiján (Pécs 1-0, Nyíregyháza és III. kerületi TVE egyaránt 0-0) még gólt sem kaptak. Németh Szabolcs számára ismerős ellenfél a Dorog, a szakember kétszer is irányította a dorogi együttest. A zöld-fehérek legutóbb a rohonci úton 1-0-ra verték a Szegedet, a házi góllövőlistát két találattal vezető védő, Németh Milán találatával.

A mérkőzésre ingyenes a belépés! Tizennyolc év felettiek csak védettségi igazolvánnyal, 18 év alattiak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt társaságában tekinthetik meg a találkozót.

A forduló további párosítása. Vasárnap, 16.00: III. kerületi TVE–Budaörs, Nyíregyháza–Ajka, Budafok–Tiszakécske. 17.00: Békéscsaba–Soroksár, Pécs–Csákvár, Szolnok–Vasas, Kecskemét–Siófok, Szeged-Csanád–Szentlőrinc. 20.00: ETO FC Győr–DVTK (Tv: M4 Sport).

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Kazinbarcika elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 31. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Kolorcity-Kazincbarcika SC-t fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.05.02. 12:40
Megtekintés
Kislánya született Szakály Attilának

Ma, április 30-án 3080 grammal a szombathelyi Markusovszky kórházban megszületett a Szombathelyi Haladás középpályása Szakály Attila és párja, Varga Evelin kislánya, Elina.
0 0 0 2024.04.30. 14:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink