Szombathelyi Haladás


Délczeg a fedélzeten


2021.09.11. 21:00
PA

A Szombathelyi Haladás nyáron igazolt csatára, Délczeg Gergely újra egészséges és győzelemre készül volt csapata ellen.

Ahogy Németh Szabolcs vezetőedző nyilatkozta a meccsbeharangozóban: ezúttal valamennyi játékosa egészséges, beteg és sérült futballista sincs a keretben. Így tehát hadrafogható a nyáron éppen vasárnapi ellenfelünktől, a Dorogi FC-től érkezett rutinos támadó, Délczeg Gergely is. A csatár a rajton, Pécsett (0-1) lépett először és - eddig utoljára - bajnokin, ám akkor megsérült és a 78. percben le kellett cserélni. Délczeg emiatt kihagyta az elmúlt öt mérkőzést, ám immáron teljesen egészséges.

- Pécsett a bal lábamban részleges combajlító-izom szakadást szenvedtem - mondta a szombat délutáni edzést követően Délczeg Gergely. - Úgyhogy az utóbbi hetekben sajnos nem edzhettem, nem játszhattam, de szerencsére mostanra már rendbe jöttem - ezúton is köszönöm Kaposi Bettina gyógytornász munkáját, aki rengeteget dolgozott velem. Ami a Dorogot illeti, két évet futballoztam ott, az első szezonom jól sikerült, a másik már kevésbé, de összességében jó érzésekkel, jó szívvel gondolok vissza a klubra. Néhány játékossal azóta is jó viszonyt ápolok, tartom velük a kapcsolatot. Bízom bent, hogy ha sikerül végrehajtanunk azokat a dolgokat, amiket edzésen gyakoroltunk, akkor nyerünk vasárnap. Nagyon jó a hangulat nálunk, mindenki becsülettel dolgozik, várjuk már a bajnokit és ott szeretnénk folytatni, ahol legutóbb, a Szeged ellen abbahagytuk. Korábban játszottam már volt csapataim ellen, ez a vasárnapi is ilyen meccs lesz. Nyilván ilyenkor van bennem egy kis pluszmotiváció is - de a lényeg elsősorban az, hogy elhozzuk a három pontot.

                                                                          Délczeg Gergely ismét futballozhat

A Dorog-Haladás mérkőzés - Tatabányán - vasárnap 16 órakor kezdődik - a meccsre ingyenes a belépés. Védettségi igazolvány viszont szükséges a meccs megtekintéséhez.

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Kazinbarcika elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 31. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Kolorcity-Kazincbarcika SC-t fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.05.02. 12:40
Megtekintés
Kislánya született Szakály Attilának

Ma, április 30-án 3080 grammal a szombathelyi Markusovszky kórházban megszületett a Szombathelyi Haladás középpályása Szakály Attila és párja, Varga Evelin kislánya, Elina.
0 0 0 2024.04.30. 14:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink