Szombathelyi Haladás


Gólokkal bizonyítana


2022.01.24. 20:30
PA

A Szombathelyi Haladás csatára, Tóth-Gábor Kristóf tisztában van vele, hogy az ősszel nyújtott teljesítményénél mindenki - saját maga is - többet vár tavasszal.

A Budapest Honvédtól egy évre kölcsönvett, az Illés Akadémián nevelkedett és korábban a Haladásban már szerepelt Tóth-Gábor Kristóf az ősszel nyolcszor volt kezdő, négyszer csere, egy gólt - az Ajka (2-1) ellen - szerzett. Az U21-es válogatott támadó tisztában van vele, tavasszal több kell tőle. Mindenesetre az jó jel, hogy a télen lejátszott öt felkészülési-mérkőzésen a vasiak legeredményesebb futballistája négy góljával Tóth-Gábor volt. Zsámbékon és a Nagykanizsa ellen egyszer-egyszer, az Olimpija Ljubljana ellen kétszer talált be.

- Többet vártam magamtól az ősszel, ez nem is kérdés - mondta a 20 éves csatár. - Hogy miért nem ment úgy a játék? Nos, nem tudom, ha tudtam volna mi az oka, már változtattam volna. Mindenesetre most jó erőben, jó formában érzem magam, bízom bent, hogy nem csak az edzőmérkőzéseken, hanem a bajnokságban is jól megy majd. Ami az umagi napokat illeti, remek edzőtáborban vettünk részt, amely csapatépítés szempontjából is kiváló volt. Erős külföldi csapatok ellen játszottunk, jól szolgálták a felkészülésünket ezek a mérkőzések. Mind taktikailag, mind játékban sikeresnek bizonyultak ezek a meccsek. Persze utána nem könnyű visszacsöppenni a havas hétköznapokba, de ez van, egy a lényeg: minél jobban fel kell készülnünk a tavaszi szezonra.

                                 Tóth-Gábor Kristóf - remélt - lendületes játékára tavasszal szükség lesz

- Tisztában vagyok vele, hogy nagy a konkurencia a csatárposzton, de csak magammal foglalkozom, azzal, hogy a legjobb teljesítményemet nyújtsam - jelezte Tóth-Gábor. - Teljesen normális, hogy meg kell küzdeni a csapatbakerülésért. A vezetőedző pedig majd eldönti, kinek szavaz bizalmat. Mindenesetre minél több mérkőzésen, minél több góllal szeretném segíteni a csapatot - nem akarok ígérgetni, hogy ennyi és ennyi gólt szerzek, inkább a pályán bizonyítanék. Ami a célokat illeti, szeretnénk az első két, feljutó hely valamelyikén végezni. Vasárnap Győrött kezdjük a szezont, kiegyenlített a mezőny, bárki megverhet bárkit - győzni akarunk az első meccsen!

 

További hírek

Megtekintés
Fordulatos meccsen nyert a Haldás Viktória

A női labdarúgó NB I. 21. fordulójában a Haladás Viktória 3-2-re győzött a Soroksár vendégeként.
0 0 0 2024.05.04. 20:00
Megtekintés
Tájékoztatás a licence eljárás aktualitásairól

A Szombathelyi Haladás Vezetősége ezúton tájékoztatja a tisztelt közvéleményt az indulási joghoz kapcsolódó adminisztrációs folyamat jelenlegi állásáról.
0 0 0 2024.05.04. 08:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink