Szombathelyi Haladás


Zöld-fehér összecsapás


2022.01.28. 14:00
Pum András

A Merkantil Bank Liga NB II. tavaszi nyitányán vasárnap 13 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás az ETO Parkban az ETO FC Győr vendégeként lép pályára.

Húsz fordulót követően a Klausz László vezette győriek 32 ponttal a hatodik helyen állnak, míg a szombathelyiek 37 egységgel negyedikek. Az ETO játékoskerete nem nagyon változott télen, mindössze Kanalos és Vashkeba távozott, érkező nem volt. A Haliban nagyobb volt a mozgás, hárman jöttek, öten mentek. A két patinás, nagymúltú csapat őszi bajnokija emlékezetesre sikeredett, a vasiak a 93. percig vezettek, amikor Kulcsár tizenegyesből egyenlített. A korábban Szombathelyen is megfordult középpályás ezúttal vélhetően nem lesz a pályán, klubja ugyanis nem gördít akadályt távozása elé. A hírek szerint a rutinos Lipták Zoltán is kihagyja a meccset, a volt válogatott védő sérült. Fontos a jó rajt, ezért minden bizonnyal mindkét gárda a győzelemért hajt majd – jó meccs várható a Rába-partján, ahová sok Haladás-drukker elkíséri csapatát. A vasi zöld-fehérek esetleges győzelemmel felzárkózhatnánk az első két csapat mögé, már csak azért is mert az éllovas Diósgyőr hétfőn 20 órakor (M4 Sport) a második Vasashoz utazik. Márpedig ezen a meccsen valamelyik csapat biztosan veszít pont(o)kat.

                                                  Ősszel Csilus Tamás góljával szereztünk vezetést a Győr ellen

További hírek

Megtekintés
Fordulatos meccsen nyert a Haldás Viktória

A női labdarúgó NB I. 21. fordulójában a Haladás Viktória 3-2-re győzött a Soroksár vendégeként.
0 0 0 2024.05.04. 20:00
Megtekintés
Tájékoztatás a licence eljárás aktualitásairól

A Szombathelyi Haladás Vezetősége ezúton tájékoztatja a tisztelt közvéleményt az indulási joghoz kapcsolódó adminisztrációs folyamat jelenlegi állásáról.
0 0 0 2024.05.04. 08:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink