Szombathelyi Haladás


III. kerületi vendégek


2022.02.19. 11:00
PA

A Merkantil Bank Liga labdarúgó NB II. 24. fordulójában vasárnap 17 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás a III. kerületi TVE együttesét fogadja.

A szombathelyiek tavasszal egy-egy győzelmet, döntetlent és vereséget gyűjtöttek be, 41 ponttal az ötödik helyen állnak. A legutóbbi fordulóban 1-1-es döntetlent játszottak Békéscsabán úgy, hogy nyerhettek is volna. Azaz idei szereplésüket sem érheti különösebb panasz. Ráadásul csak öt pontra vannak a már feljutást jelentő második helytől.

A vasárnapi vendég, az egykori Honvéd és FTC-kapus, Kemenes Szabolcs irányította III. kerületi TVE jelenleg a kiesést jelentő, 18. helyen tanyázik. Az óbudaiak 22 pontot szereztek. Idén két döntetlen és egy vereség a mérlegük. A tavaszi nyitányon odahaza 1-1-es döntetlent játszottak a Szegeddel, majd szintén 1-1-re végeztek Dorogon, legutóbb pedig szintén hazai pályán, kiesési rangadón 2-1-re kikaptak a Tiszakécskétől. A III. kerület keretében egyébként több ismert, komoly NB I.-es múlttal rendelkező, rutinos játékos is található: Remili Mohamed, Barczi Dávid, Kulcsár Dávid, Egerszegi Tamás, Fejes András és a szombathelyi születésű Bori Gábor neve ismerősen csenghet. De Óbudán szerepel a korábban a Haladásban futballozó Nyári Patrik, Schuszter Ronald, Horváth Olivér is. Tehát a III. kerület helyezése csalóka, a nevek alapján lényegesen többre lehet képes a kék-fehér együttes. Ősszel a két csapat küzdelmes mérkőzésen gólnélküli döntetlenre végzett a fővárosban.

A stadion jegypénztárai vasárnap 14 órakor nyitnak.

További hírek

Megtekintés
Fotókon a Kazincbarcika elleni bajnoki

Sok-sok fotó a vasárnapi bajnoki mérkőzésről.
0 41 0 2024.05.06. 17:50
Megtekintés
Vezetőedzőnk értékelése

Aleksandar Jovic a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón elmondta: nagyon rosszul kezdtük a mérkőzést, innen pedig roppant nehéz volt visszajönni a meccsbe. Ezt követően is sok hibát követtünk el, a Kazincbarcika pedig kihasználta helyzeteit
1 0 0 2024.05.06. 10:30

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink