Szombathelyi Haladás


Domináns játék, elsöprő akarat


2022.03.02. 20:30
PA

A Szombathelyi Haladás középpályása, Holdampf Gergő győzelmet vár a Dorogi FC ellen vasárnap 17 órakor kezdődő bajnokin.

Holdampf Gergő nélkül gyakorlatilag elképzelhetetlen a Haladás középpályája. A futballista 2019 januárjában igazolt az akkor még első osztályban szereplő csapatunkhoz, azaz három éve játszik zöld-fehérben. A 27 éves labdarúgó a 2021/22-es bajnokságban 22 bajnokin szerepelt - mindannyiszor kezdőként.

- Miben léptünk előre a szegedi meccsen az előzöhöz képest?

- Szegeden sikerült gólt szereznünk illetve egy pontot, ezzel tettünk egy kis lépést előrefelé eredményességben, de ennél hétvégén még több kell - szögezte le Holdampf. -  A megszerzett egy pontunk nem mondható rossz eredménynek, viszont sosem leszek elégedett egy döntetlennel, főleg úgy, hogy eddig nem úgy alakultak az eredményeink ahogy szerettük volna. Mindezek mellett a mérkőzés végén nekünk volt “meccslabdánk”.. ami méginkább fájóvá teszi ezt a döntetlent.

                                                 Holdampf Gergő három pontot vár a Dorog elleni meccsen

- Mi lehet az oka, hogy tavasszal idegenben eredményesebbek vagyunk, mint hazai pályán?

- Hideg fejjel és sokkal koncentráltabban kell játszanunk - főleg a kapu előtt. Ez a legnagyobb probléma, amit meg kell oldanunk. Itthon folyamatosan betömörülő, felállt védelem ellen játszunk, idegenben ez általában nem így van, vannak területek, tudunk kontrázni és abból valamivel könnyebb dolgunk van. Ami pedig a Dorogot illeti, vasárnapi ellenfelünk visszaállt védelemmel, kontrákra berendezkedve fogja megnehezíteni a dolgunkat, de nincs kifogás! Domináns játékkal, elsöprő akarattal itthon kell tartanunk a három pontot. Elég csak a tabellára nézni, nem fér bele több botlás, mert különben nagyon leszakadunk az élmezőnytől. Arról nem is beszélve idén még nem sikerült hazai pályán nyernünk. Hajrá, Hali!

További hírek

Megtekintés
Vezetőedzőnk értékelése

Aleksandar Jovic a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón elmondta: nagyon rosszul kezdtük a mérkőzést, innen pedig roppant nehéz volt visszajönni a meccsbe. Ezt követően is sok hibát követtünk el, a Kazincbarcika pedig kihasználta helyzeteit
1 0 0 2024.05.06. 10:30
Megtekintés
Vereség a Kazincbarcikától

A labdarúgó NB II. 31. fordulójában a Szombathelyi Haladás 3-1-re kikapott a Kazincbarcikától.
0 0 0 2024.05.05. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink