Szombathelyi Haladás


Hétfőtől védettségi nélkül lehet szurkolni


2022.03.05. 16:50
haladas.hu

Hétfőtől (március 7.) megszűnnek a sportrendezvényekre vonatkozó korlátozások, így tehát védettségi igazolvány nélkül is látogathatók lesznek a Szombathelyi Haladás mérkőzései - az erről szóló kormányrendelet pénteken jelent meg a Magyar Közlönyben.

A maszkviselési kötelezettség hétfőtől - március 7. - megszűnik a tömegközlekedési eszközökön, az üzletekben, a bevásárlóközpontokban, a postákon, az ügyfélszolgálatokon, a színházakban, a mozikban, a múzeumokban és sportrendezvényeken, valamint a vendéglátó egységek dolgozóinak sem kell maszkot viselniük munkájuk során.

Fentieken túl megszűnik minden olyan korlátozás, amely védettségi igazolványhoz kötötte valamely hazai szolgáltatás igénybevételét. Megszűnnek a rendezvényekre vonatkozó korlátozások, nem kell már védettségi igazolvány sportrendezvényre, kulturális rendezvényekre, zenés- táncos rendezvényre, 500 főnél nagyobb létszámos szabadtéri rendezvényekre sem.

Ez azt jelenti, hogy a legközelebbi hazai mérkőzésünket, a március 14-i, Szombathelyi Haladás-Budafoki MTE (20.00) bajnoki mérkőzést védettségi igazolvány nélkül is meg lehet tekinteni. De már a március 9-i Tiszakécske-Haladás (18.00) bajnokira sem kell védettségi igazolvány. 

A vasárnapi Szombathelyi Haladás-Dorogi FC bajnokira viszont még kell a védettségi igazolvány.

További részletek a Magyar Közlönyben.

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Kazinbarcika elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 31. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Kolorcity-Kazincbarcika SC-t fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.05.02. 12:40
Megtekintés
Kislánya született Szakály Attilának

Ma, április 30-án 3080 grammal a szombathelyi Markusovszky kórházban megszületett a Szombathelyi Haladás középpályása Szakály Attila és párja, Varga Evelin kislánya, Elina.
0 0 0 2024.04.30. 14:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink