Szombathelyi Haladás


"Be kell rúgnunk a helyzeteket"


2022.03.05. 21:10
PA

A labdarúgó NB II. 26. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Dorogi FC-t fogadja a Haladás Sportkomplexumban. Németh Milán nyilatkozott a Haladás TV-nek.

A 42 ponttal az ötödik helyen álló zöld-fehérek tavaszi két hazai meccsüket elveszítették, idegenben egy győzelem és két döntetlen a mérlegük. A Dorog elleni, hazai meccs előtt viszont bizakodásra adhat okot, hogy az őszi, Tatabányán lejátszott meccsen Tóth Milán és Monori Norbert góljával 2-0-ra nyertek a vasiak. Másrészt a mieink játékával tavasszal sem volt különösebb probléma, viszont a helyzetkihasználás döcögött.

Ami a 31 ponttal a tizedik helyen álló dorogiakat illeti, Fenyvesi László együttese tavasszal nincs a legjobb passzban, öt bajnokija közül négyet elbukott, csupán hazai pályán játszott 1-1-es döntetlent a III. kerületi TVE-vel. Legutóbb Dorogon 1-0-ra kikapott a Tiszakécskétől. A Komárom-Esztergom megyei csapatban több, volt szombathelyi futballista is szerepel. Mursits Roland és Rácz Ferenc játszott a Haladásban, míg Nyíri Vince és Keresztes Krisztián az Illés Akadémián futballozott. A dorogiak legeredményesebb futballistái Szabó Lukas és Tomás Lénárt négy-négy góllal. 

A stadion pénztárai 14 órakor nyitnak.

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Kazinbarcika elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 31. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Kolorcity-Kazincbarcika SC-t fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.05.02. 12:40
Megtekintés
Kislánya született Szakály Attilának

Ma, április 30-án 3080 grammal a szombathelyi Markusovszky kórházban megszületett a Szombathelyi Haladás középpályása Szakály Attila és párja, Varga Evelin kislánya, Elina.
0 0 0 2024.04.30. 14:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink