Szombathelyi Haladás


A Puskás Akadémiát fogadja női csapatunk


2022.03.25. 20:06
haladas.hu

A Simple Liga női labdarúgó NB I. 14. fordulójában szombaton 15 órai kezdettel a Haladás Sportkomplexumban a Haladás-Viktória FC a Puskás Akadémiát fogadja.

A szombathelyiek a tavaszi rajton idegenben 1-1-es döntetlent játszottak a Soroksárral, míg a Puskás Akadémia Felcsúton 2-2-re végzett az ETO FC Győrrel. A vasiak 16 ponttal a negyedik, a felcsútiak 13 egységgel a hatodik helyen állnak – fontos mérkőzés előtt áll tehát Székely Tibor alakulata. A szombati vendégek ugyan újoncok az első osztályban, de három győzelem, négy döntetlen és hat vereség a mérlegük. A Puskás Akadémiában olyan kiváló játékosok futballoznak, mint Krascsenics Petra, Diószegi Fanni, Szemán-Tóth Barbara, Mayer Petra. Legeredményesebb játékosuk a hatgólos Krascsenics Petra.

– Nagyon jó csapatot fogadunk, amely újonc ugyan, mégis komoly játékerőt képvisel – mondta Székely Tibor, a vasiak vezetőedzője. – Úgy érzem, a Puskás Akadémia feljutásával emelkedett az első osztály színvonala is. Az előző fordulóban már 2-0-ra vezettek a felcsútiak az ETO ellen, a győriek a 95. percben, egy tizenegyessel tudtak kiegyenlíteni. Nagyon nehéz, de jó mérkőzésre számítok, ősszel kikaptunk tőlük, most szeretnénk visszavágni.

Szurkolóink a sajtólelátón foglalhatnak helyet, a belépés ingyenes.

További hírek

Megtekintés
Haladás II.-Bük

Vasárnap 17 órakor a Büki TK együttesét fogadja a Szombathelyi Haladás II.
0 0 0 2024.04.27. 22:00
Megtekintés
Visszatérés góllal

A női labdarúgó NB I. 20. fordulójában a Haladás Viktória 2-2-re végzett a Szekszárddal. A súlyos sérülése és műtétje után egy év elteltével visszatérő, csereként beálló Kiss-Lantos Hanna a 93. percben egyenlített.
1 40 0 2024.04.27. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink