Szombathelyi Haladás


Németh Szabolcs értékelése


2022.05.22. 21:00
haladas.hu

Így látta a Szolnoki MÁV FC-Szombathelyi Haladás (1-2) mérkőzést vezetőedzőnk.

Jól kezdtük a mérkőzést, nyomás alatt tartottuk ellenfelünket, domináltunk, megszereztük a vezetést - mondta honlapunknak Németh Szabolcs. - Ám egy buta hiba után hamar kiegyenlített ellenfelünk. A gól a szolnokiakat feldobta, minket viszont megfogott. A második félidőre úgy jött ki a hazai csapat, hogy számára élet-halálharc ez a 45 perc. Mindent meg is tettek a győzelemért, de Verpecz István megfogta a tizenegyest és a védekezésünk is jól működött. A hajrában pedig sikerült egy formás ellentámadásból megszerezni a győztes találatot - dicséret illeti a csereként percekkel korábban beállt Simutot és Tóth-Gábort. Egy szó mint száz, ez a meccs olyan volt, mint a tavaszunk: nyögvenyelős Örömteli viszont, hogy Horváth Hunor személyében egy 2004-es születésű fiatalnak tudtam ismét, újoncként lehetőséget adni.

- Számunkra a hatodik hely megtartása miatt (is) fontos volt ez a győzelem.

- Így van, a bajnokság előtt az első nyolc hely valamelyike volt a célkitűzés. A hatodik pozíció az élmezőny vége, a középmezőny eleje. És azt a célt is teljesítettük, hogy minél több fiatal váljon meghatározó játékossá nálunk. Itt említhetem Kállai Kevint, Horváth Rajmundot vagy Tóth Milánt. Tehát bátran támaszkodtunk az utánpótlásunkra. És azt se felejtsük el, hogy tavasszal - Mocsi Attila személyében - az NB I.-be is adtunk futballistát, aki stabil játékossá vált csapatában.

A Haladás a bankettet követően pihenőre vonul. A 2022/23-as bajnokság július utolsó hétvégéjén, 30-án, 31-én rajtol.

 

 

További hírek

Megtekintés
Visszatérés góllal

A női labdarúgó NB I. 20. fordulójában a Haladás Viktória 2-2-re végzett a Szekszárddal. A súlyos sérülése és műtétje után egy év elteltével visszatérő, csereként beálló Kiss-Lantos Hanna a 93. percben egyenlített.
1 40 0 2024.04.27. 21:00
Megtekintés
A Szekszárdot fogadja a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 20. fordulójában szombaton 16 órakor a Haladás Sportkomplexumban a Haladás Viktória a Szekszárdi WFC-t fogadja.
0 0 0 2024.04.26. 20:10

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink