Szombathelyi Haladás


Győzni kell!


2022.05.31. 13:50
PA

A női labdarúgó NB I. bronzmérkőzésének második találkozóján szerdán 18 órai kezdettel a Haladás-Viktória FC az MTK Budapestet fogadja a Haladás Sportkomplexumban.

A két nyert mérkőzés tartó párharc első felvonását múlt szombaton a 86. percben szerzett góllal 1-0-ra az MTK Budapest nyerte,így a párharcban szintén 1-0-ra vezet Farkas Attila csapata. Amennyiben a szerdai, második meccsen a vasiak nyernek a Haladás Sportkomplexumban, szombaton, a fővárosban ismét, utoljára összecsap a két gárda. Viszont ha az MTK győz a vasi megyeszékhelyen, a kék-fehéreké a bronzérem, a szombathelyieké a negyedik hely. Mindenesetre az első, múlt szombati meccsen – elsősorban a támadójátékban – elmaradt valós tudásától a Haladás-Viktória, Székely Tibor vezetőedző abban bízhat, hogy ezúttal másik arcát mutatja a zöld-fehér együttes. A vasiak hazai pályán egyébként remekül teljesítenek, idén veretlenek, utoljára tavaly október 30-án kaptak ki a Haladás Sportkomplexumban.

– A lányok a szombati vereség után nagyon el voltak keseredve, de leültünk, megbeszéltük a dolgokat – túl vannak rajta – mondta Székely Tibor, a Haladás-Viktória vezetőedzője. – El kell ismerni, szombaton megérdemelten nyert az MTK. De ez már egy teljesen más, másik meccs lesz, azt várom a lányoktól, hogy bátrabban futballoznak, többet birtokolják a labdát és persze több helyzetünk legyen. Mindenképpen nyerni akarunk, hazai pályán jól szerepelünk – ezúttal is meg akarjuk mutatni, mindez nem véletlen.

Döntetlennél egyből tizenegyesrúgások következnek. A belépés ingyenes, a szurkolók a sajtólelátón foglalhatnak helyet – bejárat a Bartók Béla körút felől.

Lackó és Dominik óriási csatát folytat Duchenne/Becker féle izomsorvadásos betegségével szemben. A fiúk állapota az idő előrehaladtával sajnos folyamatosan romlik, éjszakánként már légzéstámogató gépet kell használniuk, viszont az Egyesült Államokban lehetőség lenne egy olyan terápiára, ami segítséget nyújthatna számukra és javíthatna az életminőségükön.

A korábbi labdarúgó, Kovács Jenő által szívvel-lélekkel vezetett és felkarolt gyűjtés, kezdeményezés mellé rengeteg klasszis sportoló, csapat is odaállt, többek között Gulácsi Péter, Szalai Ádám, Király Gábor, vagy éppen Dibusz Dénes, de a Szombathelyi Haladás, az SZKKA, valamint a Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely együttese is csatlakozott már a nemes ügyhöz. A jelenlegi helyzetben minden apró segítség számít, a fiúk és családjaik minden támogatásért rendkívül hálásak lennének, hogy megvalósulhasson az Egyesült Államok-beli terápia.

Utalási információk:

Név: Mozgássérültek Vas Megyei Egyesülete

Cím: 9700 Szombathely, Szelestey László u. 42.

OTP Bankszámlaszám: 11747006-27253373

A megosztásokat is köszönjük, hogy minél többekhez eljusson a két fiú története!

A szerdai bronzmérkőzés előtt a sajtórész bejárata után jobb oldalt, - a pultnál - a Haladás-Viktória FC egy urnát helyez ki. Szurkolóink itt tetszőleges összeggel támogathatják a két fiú gyógykezelését.

Köszönjük!

További hírek

Megtekintés
Fotókon a Kazincbarcika elleni bajnoki

Sok-sok fotó a vasárnapi bajnoki mérkőzésről.
0 41 0 2024.05.06. 17:50
Megtekintés
Vezetőedzőnk értékelése

Aleksandar Jovic a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón elmondta: nagyon rosszul kezdtük a mérkőzést, innen pedig roppant nehéz volt visszajönni a meccsbe. Ezt követően is sok hibát követtünk el, a Kazincbarcika pedig kihasználta helyzeteit
1 0 0 2024.05.06. 10:30

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink