Szombathelyi Haladás


Ellenfélnézőben


2022.08.05. 09:00
haladas.hu

Vasárnap 17.30-kor Sényő, a Nyíregyháza Spartacus vendégeként lép pályára csapatunk.

Vasárnapi ellenfelünk, a Nyíregyháza kerete - csapatunkéhoz hasonlóan - alaposan átalakult a nyáron. Csakúgy mint a Haladáshoz, a Nyíregyházához is 15 játékos érkezett, viszont "csak" 12 távozott. Több, ismerős arcot is találhatunk a nyírségiek keretében, a korábban a Haladásban futballozó védő, Jánvári Gábor már évek óta a Nyírségben játszik, csakúgy mint a hórihorgas csatár, Novák Csanád. Idén nyáron pedig újabb két, egykori Hali-játékost szerződtettek a piros-kékek. Artner Dávid a Haladástól Myke Ramos pedig az MTK-tól érkezett. A Nyíregyháza keretében több, az NB I.-et is megjárt futballista található, így például a kapus Nagy Sándor, vagy a mezőnyjátékosok közül például Szokol Zsolt, Papucsek Barna, Csősz Richárd, Baki Ákos, Deutsch Bence, Pantovic Nikola és Vass Richárd. A Nyíregyháza nyáron leigazolta a Pécs házi gólkirályát, Adamcsek Mátét is, ám a névsor ellenére 1-0-s győri vereséggel kezdett Feczkó Tamás együttese, amely - stadionja építése miatt - a tavalyi szezonban Balmazújvárosban, az ideiben viszont már az NB III.-as Sényő pályáján vívja hazai mérkőzéseit. Visszatérve az edzőre: Feczkó Tamást az első fordulóban reklamálásért kiállította a játékvezető, az MLSZ pedig négy bajnokiról eltiltotta a trénert. Így tehát Feczkó vasárnap a Haladás ellen már nem ülhet le a kispadra. 

                                              Tavasszal a vendégek 2-1-re nyertek Szombathelyen

A két csapat a tavalyi bajnokságban először a Nyíregyháza otthonában csapott össze, azon a meccsen nem született gólt, míg tavasszal Szombathelyen a nyírségi gárda nyert 2-1-re, gólunkat Kiss Bence szerezte az 1. percben.

További hírek

Megtekintés
Kislánya született Szakály Attilának

Ma, április 30-án 3080 grammal a szombathelyi Markusovszky kórházban megszületett a Szombathelyi Haladás középpályása Szakály Attila és párja, Varga Evelin kislánya, Elina.
0 0 0 2024.04.30. 14:00
Megtekintés
Ismét nyert a Haladás II.

A Vas vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában a Szombathelyi Haladás II. két góllal verte a Büköt.
0 0 0 2024.04.30. 13:40

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink