Szombathelyi Haladás


Elszakadt Horváth Rajmund bokaszalagja


2022.09.27. 14:20
PA

Alban Taipi, Molnár Rajmund és Horváth Rajmund is sérüléssel bajlòdott. Utóbbi hosszabb ideig nem futballozhat.

A korábban műtött Vanja Zvekanov és Szijjártó Ármin már hosszabb ideje sérült a Szombathelyi Haladásnál, rajtuk kívül Alban Taipi, Horváth Rajmund és Molnár Rajmund is maródi volt - egyikük sem játszott az Admira elleni felkészülési mérkőzésen - mindhárman a bokájukkal bajlódtak.

-  Alban Taipinak korábban a jobb bokája sérült meg, majd múlt héten kedden, az edzésen ismét megsérült a bokája - mondta Orbán Gergő, a Szombathelyi Haladás masszőre. - Kezeléseket kapott, pihent, hétfőn pedig már a csapattal edzett - immáron teljes értékű munkát végez. Molnár Rajmundnak a putnoki kupameccsen a bal bokáján sérültek az oldalszalagok, ő ugyan edz, de egyelőre a csapattól külön tréningezik. Ami Horváth Rajmundot illeti, támadónkat a kupameccsen buktatták, majd aláfordult a bokája. Emiatt a bal bokájában sajnos elszakadt a külső szalag - három-négy hétig biztosan nem futballozhat.

                                           Horváth Rajmund egy darabig nem léphet pályára

További hírek

Megtekintés
Itt nézheted élőben a Haladás-Kazincbarcika bajnokit

A Merkantil Bank Liga 31. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Kolorcity Kazincbarcika SC-t fogadja. Élőben közvetítjük a találkozót.
1 0 0 2024.05.05. 10:00
Megtekintés
Fordulatos meccsen nyert a Haldás Viktória

A női labdarúgó NB I. 21. fordulójában a Haladás Viktória 3-2-re győzött a Soroksár vendégeként.
0 0 0 2024.05.04. 20:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink